In Renswoude val je met je neus in de boter!

Omgeven door de glooiende Utrechtse heuvelrug, de Slaperdijk en de uitgestrekte Gelderse Veluwe is er voor de echte natuurliefhebber genoeg te ontdekken en te zien. Een beetje van Utrecht en een beetje Gelderland, perfect!

Dit keer nemen wij jullie mee naar Utrecht. Naar Camping de Grebbelinie om precies te zijn. Want dit is de enige KGC camping in Utrecht en die eer dragen ze met verve! Deze ruime camping heeft voor ieders wat wils. In de zomer genieten kinderen (en hun ouders) van de zwemvijver, speurtochten, speeltuintjes, spelletjes in het bos en knutselochtenden. Of gaan ze een middagje op pad, bijvoorbeeld naar Ouwehands Dierenpark, Indoorspeeltuin De Schatkids of de mysterieuze pyramide van Austerlitz. En is al die drukte voorbij, dan komen in het voor- en najaar de campinggasten voor rust en natuur. Want die zijn er in overvloed. Even onthaasten dankzij de rust van het platteland, heerlijk!

Ook cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Want Renswoude bestaat al sinds 1400. En dat is aan van alles te zien. Het kleine dorpje heeft haar eigen kasteel (gebouwd in 1654) en een Koepelkerk uit 1639. Omgeven door gezellige stadjes zoals Barneveld en Lunteren is het heerlijk om er in het voorjaar, zomer en najaar op uit te gaan. Zomerbraderieën, leuke winkeltjes, UNESCO monumenten en natuurlijk het Pluimveemuseum. Het is dan ook niet gek dat gasten graag terugkomen bij KGC camping de Grebbelinie. Door haar centrale ligging en gevarieerde omgeving is er enorm veel te zien en te doen.

Ook valt de camping op door zijn ruime variatie aan verhuur van accommodaties. Zin in een nachtje in een safaritent of vakantiehuisje? Bij de Grebbelinie kan het. Op doorreis? Reserveer dan een trekkershut. Of een keer iets heel anders? Probeer The Podge. Een heuse hotelkamer op een camping!

Benieuwd of er iets voor je bijzit? Aarzel niet om contact op te nemen!