Rik en Manon stellen zich even voor….

….want zij zijn nieuw. Nieuw bij de KGC, maar ook nieuw in ‘de campingbranche’. Want na 25 jaar in het onderwijs vonden ze het de hoogste tijd voor een andere uitdaging. En na veel dromen, nadenken en rondkijken besloten Rik en Manon een andere richting in te slaan, voortbouwend op alle ervaringen die ze in hun sector hadden opgedaan. Ze vergelijken deze droom met het winnen van de loterij; je kunt de gelukkige maar net zijn, door het goede te doen op het juiste moment… Bij deze Rik en Manon!

Wat is jullie geheime favoriete plekje op jullie camping Eelerberg?

De kersverse eigenaren werden direct verliefd op het Speelbos en de Zand & Water speelplaats. Deze plekken hebben alles waar hun meiden (helaas alweer een hele tijd geleden) vroeger zo graag mee speelden. Hier wordt de fantasie geprikkeld, prachtige kastelen gebouwd en woeste natuur ontdekt.

Ook vind je Manon regelmatig bij de stal van haar paarden. “Het is heerlijk om hier bezig te zijn. Zelfs het poepscheppen werkt ontspannend! Met zijn centrale plek is deze stal niet te missen en dus een mooie aanwinst voor de camping.”

Wat doen jullie eigenlijk in de winter?

Als je net een camping gekocht hebt, dan is de tijd van stilzitten voorbij. Gelukkig houden Rik en Manon daar ook niet van. Dakpannen vernieuwen, huisvesting voor hun viervoeters, coniferen en schuttingen weghalen om meer openheid te creëren, elektra en waterleidingen (om)leggen, bouwen van een buiten afwasplaats en daarnaast ook nog even de website vernieuwen, receptie bijwerken, nieuwsbrieven schrijven en de eerste boekingen ontvangen!

Het is nog vroeg in het jaar, maar wat is nu al DE gebeurtenis van 2018?

Tijdens al dat klussen gaat er soms wat mis. Zo stond er een mooie grasmaaier in de schuur, met daarnaast een legio aan jerrycans. “Welke de juiste is? Geen idee. Gooi er maar wat in”. Al snel reed Rik rond als een stomende locomotief, met een gigantische rookpluim achter hem aan.

Wat is jullie kampeerdroom?

Vroeger in een klein tentje, later met het gezin in een De Waard tent en nu in hun bus camper. Rik en Manon zijn kampeerders pur sang en trekken er zelf ook graag op uit. Hun vakantiedoel is dan ook om zoveel mogelijk nieuwe plekken te zien en zo natuurlijk mogelijk te blijven kamperen. Binnen hun campingwerk is het hun droom om anderen, kamperend, te laten meegenieten van hun prachtige leefomgeving.

Ga naar website »