Campings met prive sanitair

Vindt u het prettig om sanitair voor uzelf te hebben als u gaat kamperen? Kies dan voor de campings met privé sanitair van KGC. Zo kunt u altijd rekenen op een maximaal comfort en hygiëne. Sommige dingen wilt u nu eenmaal niet delen! Vul eenvoudig uw zoekcriteria in op deze website en krijg direct een overzicht van de meest geschikte campings.

De voordelen van eigen sanitair op de camping


Ervaar de volgende voordelen wanneer u kiest voor een camping met privé sanitair:

•    Geen wachttijden
•    Al uw spullen bij de hand
•    Niet delen met anderen
•    Dichtbij
•    Hygiëne gegarandeerd


Een groot voordeel van een kampeerplaats met privé sanitair is dat u geen last heeft van wachttijden. U hoeft niet te wachten op andere kampeergasten als u in de ochtend lekker rustig wilt gaan douchen. In uw eigen douche kunt u alle tijd nemen en hoeft u geen rekening te houden met anderen.


Ook prettig is dat u niet meer naar een toiletgebouw hoeft te lopen. De sanitaire voorzieningen bevinden zich op of dichtbij uw accommodatie, dus u heeft alle spullen direct bij de hand. Net even wat comfortabeler en luxer dan de gezamenlijke sanitaire ruimte!

Kleine camping met privé sanitair gezocht?

Ook hygiëne is een belangrijke reden waarom mensen voor een kampeerplaats met eigen sanitair kiezen. De sanitaire voorzieningen op Karaktervolle Groene Campings worden weliswaar zeer frequent schoongemaakt, maar toch geeft niets zo’n hygiënisch gevoel als het gebruik van een eigen toilet en douche. Het is hetzelfde gevoel als thuis!
Zeker op een kleine Nederlandse camping met privé sanitair voelt u zich ongetwijfeld snel thuis. Wat dat betreft bent u bij KGC-campings aan het juiste adres. Naast de mogelijkheid voor privé sanitair onderscheiden zij zich namelijk door een groen en kleinschalig karakter. Met een gemiddelde grootte van ongeveer 40 tot 200 kampeerplaatsen geniet u van de ideale mix tussen privacy en gezelligheid.

Diverse faciliteiten

Naast de uitstekende en schone sanitaire voorzieningen vindt u op onze campings ook diverse andere faciliteiten. Uiteraard zijn er horecavoorzieningen en kunt u er heerlijk zwemmen. Daarnaast zijn er winkeltjes en kunt u op sommige campings fietsen huren voor heerlijke fietstochten in de omgeving. Op onze website kunt u heel handig uw voorkeur invoeren wat betreft deze faciliteiten.

Meer weten over onze campings met privé sanitair?

Heeft u nog vragen over onze campings met privé sanitair of wilt u meer informatie over een bepaalde camping? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.