Campings met privé sanitair

Vindt u het prettig om sanitair voor uzelf te hebben wanneer u gaat kamperen? Kies dan voor de campings met privé sanitair van KGC. Op onze website kunt u heel eenvoudig uw zoekcriteria invullen, waarna de geschikte campings voor u naar voren komen.

Chalet of stacaravan huren

Wanneer u een chalet of stacaravan huurt bent u verzekerd van sanitair voor uzelf. U hoeft dan niet naar het toiletgebouw te lopen, maar kunt in het chalet of in de stacaravan gebruik maken van het toilet. Veel mensen zien campings met privé sanitair als een groot voordeel en daarom kunt u daarvoor ook terecht bij Karaktervolle Groene Campings. Met onze campingzoeker kunt u gemakkelijk selecteren op diverse accommodaties.

De voordelen

Ervaar de volgende voordelen wanneer u kiest voor campings met privé sanitair:

  • Geen wachttijden
  • Al uw spullen bij de hand
  • Niet delen met anderen
  • Dichtbij

Een groot voordeel van een kampeerplaats met privé sanitair is dat u geen last heeft van wachttijden. U hoeft niet te wachten op andere kampeergasten wanneer u in de ochtend lekker rustig wilt gaan douchen. In uw eigen douche kunt u alle tijd nemen en hoeft u geen rekening te houden met anderen. Het is uiteraard dichtbij uw accommodatie, dus u heeft alle spullen direct bij de hand. Het is net even wat comfortabeler en luxer dan de gezamenlijke sanitair ruimte.

Diverse faciliteiten

Naast de uitstekende en schone sanitaire voorzieningen vindt u op onze campings ook diverse andere faciliteiten. Uiteraard zijn er horecavoorzieningen en kunt u er heerlijk zwemmen. Daarnaast zijn er winkeltjes en kunt u op sommige campings fietsen huren. Op onze website kunt u heel handig uw voorkeur geven wat betreft deze faciliteiten.

Meer weten over onze campings met privé sanitair?

Heeft u nog vragen over onze campings met privé sanitair of wilt u meer informatie over een bepaalde camping? Neem dan gerust eens contact met ons op.