Campings Friesland

Ga ook comfortabel kamperen en kies voor een Karaktervolle Groene Camping in Friesland. Er zijn meerdere campings in Friesland die aangesloten zijn bij de KGC. Al deze campings in Friesland (klein en middelgroot) zijn voorzien van goed sanitair. De opzet is kleinschalig en informeel. Heerlijk ontspannen in de natuur, in een gastvrije en persoonlijke omgeving. Bekijk hieronder het actuele aanbod campings in Friesland van de KGC.

Friese campings van de KGC

De campings in Friesland zijn allemaal aangesloten bij de KGC, oftewel Karaktervolle Groene Campings. Deze Friese campings zijn schitterend gelegen aan het water, in of nabij bosrijke gebieden. Perfecte locaties waar u lekker kunt ontspannen en van waar u eropuit kunt trekken. Heerlijk varen op de Friese plassen. Lekker wandelen door het platteland of de oude Friese dorpjes.

Kenmerken KGC-Campings in Friesland

Onze campings in Friesland en andere provincies in Nederland kenmerken zich door:

  • Gastvrijheid en een familiaire sfeer
  • Een eigen karakter
  • Mooie ligging in de natuur
  • Goed sanitair
  • Geen massatoerisme, maar kleinschalig

Uw campingplaats reserveren

Wilt u rustieke kamperen in Friesland? Ontdek dan één van bij de KGC aangesloten campings. Blader op uw gemak door de verschillende mogelijkheden in Friesland via de hyperlinks uit het campingoverzicht. Zeker in drukke periodes is het raadzaam vooraf te reserveren. Neem daarvoor contact op met de camping van uw keuze. Op zoek naar de KGC-camping die voldoet aan uw wensen? Gebruik dan onze campingzoeker!