Fietsarrangementen 2018

17-05-2018

Camping Warnsborn

Ontdek de Veluwe vanuit Camping Warnsborn

Fiets vanuit camping Warnsborn door het gevarieerde landschap van de Veluwe. Ontdek de mooie uitgestrekte landgoederen en het prachtige Rijngebied.

Wie 3 nachten verblijft in juni krijgt een mooie map met 4 fietsroutes en een extra  verrassing.

Lees meer »


01-05-2018

Camping de Grebbelinie

Heerlijk fietsen op de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe

Geldig 14 dagen tussen 1 juni tot 30 juni

Speciaal voor onze KGC-gasten hebben wij een leuk arrangement samengesteld. Komt u 14 dagen kamperen tussen 1 juni en 30 juni krijgt u bij aankomst een complete fietsmap met 5 mooie fietsroutes en een wandelroute, kortingskaarten van restaurants in de omgeving.

Voor slechts € 270,00 incl. toeristenbelasting/milieuheffing, gebruik van douche, elektra, water en vuilwaterafvoer, tv-aansluiting, WIFI en max. 10 ampere kunt u genieten op onze ruime plaatsen.

Beschikt u niet over een eigen fiets? We verhuren fietsen vanaf 8,50 per dag. Elektrische fietsen vanaf 20,00 per dag.

Lees meer »


24-04-2018

Kasteel & Landgoed Camping Jena

Ontdek het prachtige landschap van Drempt-Hummelo & Keppel

Kasteel & Landgoed Camping Jena ontvangt u in de maand juni met koffie en heerlijke appelgebak.

Blijft u 5 nachten of meer? Dan betaalt u slechts € 19,50 per nacht all-in voor een prachtige ruime kampeerplaats ( 150m2) voor 2 personen. Dit is inclusief kampeermiddel, auto, toeristenbelasting en elektra/douche/warmwatergebruik.

Lees meer »


24-04-2018

Camping Het Groene Bos

Genieten, ontspannen en bewegen op Camping Het Groene Bos

Juni leent zich perfect voor een korte of lange fietsvakantie in Nederland. Verblijft u in juni drie dagen of langer op onze KGC camping, dan ontvangt u een fietsroute-bewaarmap met mooie fietsroutes. Bovendien ontvangt u een leuke attentie. Bij het reserveren ontvangt u namelijk ook nog gratis een knooppuntenkaart, fietshanger en pen!

Bovendien heeft Camping Het Groene Bos ook nog een speciale aanbieding:

  • Als u minimaal 3 nachten verblijft dan betaalt u per nacht slechts €17
  • Als u minimaal 3 dagen een fiets huurt bij ons krijgt u de 3e nacht gratis!

Meer informatie vindt u op https://www.hetgroenebos.nl/kgc-fietsmaand/

Lees meer »


24-04-2018

Camping Zuid Ginkel

Pak uw biezen op Camping Zuid Ginkel

Verblijft u in juni 1 nachtje op Camping Zuid Ginkel, dan krijgt u niet alleen de fietsmap met routes, maar ook een mooie pen. Verblijft u 2 nachtjes, dan komt daar een handig kladblokje bij. 3 nachtjes? Dan hebben we ook nog een mooie zaklamp voor u. Uiteraard alles voorzien van ons logo!  Blijft u langer dan 4 nachtjes, dan kunt u “de biezen pakken”. Figuurlijk gezien dan, want dan zullen wij alle bovengenoemde presentjes in een mooie boodschappentas voor u verpakken!!

Lees meer »


24-04-2018

Camping De Berken

Culinaire verrassing bij Camping De Berken

Komt u in de periode 22 mei – 14 juli en 1 – 30 september 2018 de hele week kamperen op Camping de Berken? Dan ontvangt u 7 nachten voor de prijs van 6. Dit is inclusief het 2de driegangenmenu gratis bij Brasserie de Berken (geldig op woensdag of donderdag), een fietsmap met verschillende fietsroutes en 2 gratis vers afgebakken broodjes p.p. voor het ontbijt.

Lees meer »


24-04-2018

Camping Waalstrand

De Waal roept!

Vanaf Camping De Waalstrand fietst u zo de dijk op en kunt u genieten van ongerepte natuur en de immer stromende rivier De Waal.

Op camping Waalstrand krijgt u 10% korting op het overnachtingstarief, niet waterkant,  3 mooie fietsroutes en veel toeristische informatie in een KGC-fietsmap cadeau tijdens de juni- fietsmaand.

Vergeet niet vooraf te reserveren ovv KGCFIETSMAAND 

Lees meer »


24-04-2018

Camping Jelly’s Hoeve

Ontdek Havelte op de fiets!

Camping Jelly’s Hoeve heeft voor u een mooi fietsarrangement samengesteld;
1 week kamperen (inclusief 10 ampère elektra, wifi, douchen, dagelijks twee verse broodjes naar keuze, fietskaart en fietsroutes, maar exclusief toeristenbelasting en milieuheffing) voor €130.

Verder krijgt u via deze boeking 10% korting op een maaltijd bij Café Restaurant ’t Knooppunt te Havelte en 10% korting op een week fietshuur (tour, ATB of elektrisch) bij Vredenburg Tweewielers te Havelte. Uw fietsen staan klaar bij aankomst!

Wilt u Drenthe bekijken vanaf de fiets? Boek dan direct via https://www.jellyshoeve.nl/nl/kamperen/fietsarrangement

Lees meer »


24-04-2018

Camping De Ruimte

Langs de Veluwe randmeren, sprookjesachtig midden in het bos, ligt Camping De Ruimte!

Met het aantrekkelijke fietsarrangement van Camping De Ruimte kunt u genieten van de rust, de ruimte en de natuur die de omgeving biedt. Voor zowel de sportieveling als de natuurgenieter zijn er tal van leuke bezigheden in de directe omgeving. Met de fiets zit u zo in de historische Hanzesteden Kampen en Elburg, of aan de oevers van de Veluwe-randmeren.

Lees meer »


24-04-2018

Camping De Drie Provinciën

Proef het Noorden

Camping De Drie Provinciën heeft een geweldig 6-daags fietsarrangement ‘Proef het Noorden’ voor u samengesteld. Hierin ontvangt u:

 

Lees meer »


24-04-2018

Camping De Watermolen

OP DIE FIETS!

Kom kamperen of huur een accommodatie op camping De Watermolen en laat je fiets genieten van het groene coulisselandschap van het Westerkwartier in Groningen. Van 1 t/m 30 juni krijg je bij minimaal 3 overnachtingen een borrelplankje en een drankje op het terras, om even na te genieten na een mooie fietstocht. Vermeld bij het boeken in de opmerkingen: OP DIE FIETS! om van dit lekkers te kunnen genieten (niet icm andere acties).

Enthousiast geworden. Boek via http://www.mijncampingdewatermolen.nl/nl/boeken/

Lees meer »


24-04-2018

Camping De Uitwijk

Geniet van een echte Uitwijk pannenkoek!

Camping De Uitwijk heeft voor u een fiets en kano arrangement samengesteld. Dit arrangement is inclusief:
– 7 nachten kamperen incl. 2 personen, 4 Amp. Elektra, kampeermiddel en auto
–  Voor ieder 1 pannenkoek naar keuze (max. 2 personen)
– 10% korting op fietshuur en kanohuur

De prijs van dit arrangement is €135 (exclusief toeristenbelasting en reserveringskosten) Vergeet bij de reservering niet te vermelden dat u gebruik wilt maken van dit arrangement. Ook horen we graag of u een fiets of kano wilt huren.

Lees meer »


24-04-2018

Camping Tamaring

Kom ook lekker fietsen in de Achterhoek

Kampeert u in Juni bij Camping Tamaring? Maak dan gebruik van hun speciale juni-arrangement van € 395,- voor 2 personen voor een (basis)kampeerplaats. En…u krijgt iets extra’s deze maand! Een prachtige fietsmap, boordevol leuke informatie over de streek. Natuurlijk met informatie over Kasteel Ruurlo en met 3 gratis fietsroutes op kaart. Tot slotte kunt u na het fietsen lekker “effe uutbloazen” op de camping en het mooie Achterhoek Magazine ‘Gelukgids’ lezen.  Camping Tamaring ontvangt u graag, dusss….wacht niet te lang met boeken!

Wilt u nog meer informatie? Dat vindt u op https://www.camping-tamaring.nl/online-boeken

Lees meer »


24-04-2018

Camping Meistershof

Drents fietsarrangement met vele voordelen

In de periode 1 juni – 30 juni 2018 boekt u een gevarieerd en voordelig fietsarrangement in Drenthe. Camping Meistershof in Dwingeloo ligt in een groene omgeving, waar een wirwar aan bijzondere fietsroutes doorheen lopen. En na een dag fietsen kunt u heerlijk rustig bijkomen. U kunt met 2 personen al een week kamperen voor €125. Voor een comfortplaats betaalt u slechts een tientje meer.

Het arrangement is inclusief Elektra, koud water, wifi en een kaart met fietsknooppunten. Daarnaast mag u gebruik maken van allerlei camping faciliteiten. Reserveer minimaal 7 dagen voor aankomst, dat kan telefonisch op 0521-597278. Of via een mailtje naar info@meistershof.nl.

Lees meer »


24-04-2018

Camping Geelenhoof

Proef het Witte Goud van Limburg

Beleef de juni KGC fietsmaand in Midden Limburg met dit aantrekkelijke arrangement. De aspergevelden op zandbodem leveren de lekkerste asperges. Maak dus gebruik van deze mogelijkheid om dagverse asperges te kopen bij de boer in de directe nabijheid van Camping Geelenhoof. Ontvang bij aankomst de KGC fietsmap met aanbevelingen van mooie fietsroutes en een kleine attentie.

8 dagen/7 nachten kamperen voor 2 personen op een Comfortplaats van 120m2 inclusief stroom, douchen, warm water en belastingen voor € 121,20
Heeft u liever een extra grote comfortplaats van 160-200 m2 inclusief 10 ampère stroom, douchen, warm water en belastingen voor 2 personen? Dat kan voor € 156,20.

Heeft u interesse vul het contactformulier volledig in en vraag naar het KGC fietsmaand Arrangement.
U kunt ook online reserveren

Lees meer »


24-04-2018

Camping De Graspol

Ontdek het mooie Brabantse Land

Camping De Graspol heeft vanaf 1 mei tot 31 augustus een uitgebreid arrangement voor u klaar staan:

* 7 overnachtingen op een basis-plaats, voor 2 personen, incl. auto/caravan en electra (5 kWh per dag)
* Diner-fietstocht voor 2 personen in samenwerking met Hotel Brasserie Artisan (4 gangen-menu / 45 km. fietsroute)
* Deelname voor 2 personen aan ons thema buffet “Zoete Inval” op vrijdagavond
* Gratis gebruik van meerdere fiets- en wandelroutekaarten bij de receptie
* Gratis gebruik van fietsenstalling, fitness ruimte en onze luxe sanitaire voorzieningen
* € 199,00 excl. toeristenbelasting

Alle overige informatie vindt u op https://www.graslandrecreatie.com/fietsarrangement

Lees meer »


24-04-2018

Camping ‘t Meulenbrugge

Fietsen langs de 8 kastelen van Vorden

Camping ‘t Meulenbrugge neemt u mee naar de prachtige omgeving van Vorden.
In de periode van 1 t/m 30 juni, ontvangt u van hen een fietsmap, met daarin uiteraard de beroemde 8 kastelenroute, maar ook met andere geweldige fietsroutes. Reserveer even voordat u langskomt op https://www.meulenbrugge.vorden.nl/reserveren/#verblijf

Lees meer »


24-04-2018

Camping Eelerberg

Pizza tour op Camping Eelerberg

Verblijft u 4 nachten op deze gezellige camping?
Dan bieden eigenaren Manon en Rik u een huisgemaakte pizza naar keuze, incl 2 drankjes.

U kunt dit arrangement boeken op https://www.eelerberg.nl/reserveren/algemeen/reserveren.html#verblijf ovv fietsarrangement KGC.

Lees meer »


24-04-2018

Camping De Ruimte

Langs de Veluwe randmeren, sprookjesachtig midden in het bos, ligt Camping De Ruimte!

Met het aantrekkelijke fietsarrangement van Camping De Ruimte kunt u genieten van de rust, de ruimte en de natuur die de omgeving biedt. Voor zowel de sportieveling als de natuurgenieter zijn er tal van leuke bezigheden in de directe omgeving. Met de fiets zit u zo in de historische Hanzesteden Kampen en Elburg, of aan de oevers van de Veluwe-randmeren.

 

Lees meer »