Fietsarrangementen van de KGC

16-05-2017

Camping Geelenhoof

Bezoek tijdens de KGC fietsmaand het Witte Goud van Limburg! Proef de heerlijke verse Limburgse asperges. En maak gebruik van de mogelijkheid om dagverse asperges te kopen bij de boer. Uiteraard in de directe nabijheid van Camping Geelenhoof.

Lees meer »


16-05-2017

Camping Jena

Bij Camping Jena kunnen KGC gasten maar liefst 25 nachten (6 juni tot 1 juli, obv 2 personen) kamperen voor slechts € 259,-!

Lees meer »


16-05-2017

Camping de Berken

Camping de Berken weet u ook dit jaar op culinaire wijze te verrassen.

Lees meer »


16-05-2017

Camping Eelerberg

Speciaal voor hun KGC gasten heeft Camping Eelerberg een verrassend fietsarrangement samengesteld. In de maand juni kunt u volop kan genieten van de afwisselende en natuurlijke landschappen van Twente en Salland.

Lees meer »


16-05-2017

Camping Warnsborn

Juni is een ideale maand om erop uit te trekken op de fiets. Om te genieten van het zonnetje, de vrijheid en de prachtige Gelderse natuur. En Camping Warnsborn is daarvoor een perfect startpunt.

Lees meer »


16-05-2017

Camping Waalstrand

Deze sfeervolle KGC camping aan rivier de Waal heeft dit jaar 2 aanbiedingen voor de juni fietsmaand!

Lees meer »


16-05-2017

Camping de 3 Provinciën

Op 28 juni t/m 30 juni vindt de 3Provinciën Fiets3daagse plaats. Een mooie kans om het gebied waar de provincies Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen, op de fiets te ontdekken. Camping de 3 Provinciën biedt u iedere dag een nieuwe gevarieerde route vanuit Bakkeveen.

Lees meer »


16-05-2017

Camping de Graafschap

Zoals ieder jaar weet Parkcamping de Graafschap u ook nu weer te verrassen met hun mooie juni fietsmaand arrangement. Dit keer bieden zij 10 nachten (7 juni tot 17 juni) op een all-in comfortplaats (obv 2 personen) voor € 219,-.

Lees meer »


16-05-2017

Camping het Groene Bos

Juni is over het algemeen een ideale maand om erop uit te trekken. En helemaal op de fiets. Want juist op de fiets kunt u genieten van het zonnetje, de vrijheid en de prachtige natuur om u heen. Niet zo vreemd dus dat KGC de maand juni ook dit jaar weer tot fietsmaand uitroept. En Camping het Groene Bos doet graag mee!

Lees meer »


16-05-2017

Camping Petrushoeve

Verblijft u in de KGC fietsmaand minimaal 3 nachten op Camping Petrushoeve? Dan ontvangt u bij aankomst een map met fietsroutes en een leuke attentie!

Lees meer »


16-05-2017

Camping Jelly’s Hoeve

Met het aantrekkelijke fietsarrangement van Camping Jelly’s Hoeve kunt u genieten van de rust, de ruimte en de natuur die de omgeving van Havelte biedt. Drenthe kent een uitgebreid netwerk van fietspaden zodat u op eigen houtje eindeloos kunt fietsen. U rijdt langs de mooiste plekjes in de nabije natuurgebieden; de hunebedden, het Uffelter Binnenveld en het Holtingerveld. Ook op fietsafstand liggen de 3 Nationale Parken Dwingelderveld, de Weerribben en het Drents Friese Woud.

Lees meer »


16-05-2017

Camping ’t Meulenbrugge

Camping ‘t Meulenbrugge kijkt ook dit jaar weer uit naar de maand juni. De gezellige drukte op de camping, zorgt voor een ongedwongen en unieke sfeer.

Lees meer »


16-05-2017

Camping Tamaring

Bij Camping Tamaring krijgt u tijdens de juni fietsmaand een prachtige KGC fietsmap boordevol Achterhoekse streekinformatie en met mooie knooppunten fietsroutes, startend vanaf de camping.

Lees meer »