Juni KGC-fietsmaand

Terug naar nieuwsoverzicht

Plan een fietsvakantie in Nederland op één van de mooie KGC-campings.

Na het succes van voorgaande jaren, heeft KGC ook dit jaar de maand juni weer tot KGC-fietsmaand uitgeroepen. Als u in deze maand meerdere dagen op één van de KGC-campings verblijft, ontvangt u een handige bewaarmap met fietsroutes en een leuke attentie.

Juni fietsmaand: genieten, ontspannen en bewegen

Fietsen is ontspannend en leuk. Lekker buiten zijn en tegelijkertijd gezond bewegen. Juni is over het algemeen een ideale maand om erop uit te trekken op de fiets. Om te genieten van het zonnetje, de vrijheid en de prachtige natuur om u heen. Niet zo vreemd dus dat KGC de maand juni ook dit jaar weer tot fietsmaand uitroept.

Juni leent zich over het algemeen perfect voor een korte of lange fietsvakantie in Nederland. Verblijft u in de betreffende maand drie dagen of langer op één van de KGC-natuurcampings in Nederland, dan ontvangt u een fietsroute-bewaarmap met mooie fietsroutes, te fietsen van de specifieke camping. Bovendien ontvangt u een leuke attentie. De bij de KGC aangesloten campings zijn elk een fijne uitvalsbasis voor fietstochten in de omgeving. Een ideale start dus van uw sportieve vakantie of lang weekend weg in eigen land.

Fietsvakantie op een KGC-camping

De KGC-campings kenmerken zich door hun gastvrije en vriendelijke karakter. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun natuurlijke ligging en mooie omgeving. U strijkt met uw tent, caravan of camper op een mooi plekje neer. ’s Ochtends wordt u enkel en alleen gewekt door de geluiden uit de natuur. Overdag trekt u erop uit met de fiets en ’s avonds geniet u van de rust om u heen. Elke camping biedt alle ingrediënten voor een ontspannende fietsvakantie in Nederland. Lees meer over het rustiek kamperen op een KGC-camping en wat dat voor u betekent.

We nodigen u van harte uit om in de maand juni op één van de KGC-campings te verblijven. Bekijk het aanbod KGC-campings of zoek uw KGC-camping door middel van de campingzoeker!