Kindercampings in Nederland

Op onze website vindt u verschillende kindercampings in heel Nederland. Wilt u genieten in het hoge noorden of ligt uw voorkeur meer richting Noord-Brabant en Limburg? Het is allemaal mogelijk. Voor uw kinderen bieden onze kindvriendelijke campings in ieder geval genoeg faciliteiten: van speeltuinen en zwembaden tot recreatieprogramma’s en overdekte speelgelegenheden.

Faciliteiten voor kinderen

Met behulp van onze campingzoeker kunt u heel eenvoudig uw voorkeuren aanvinken.

  • Speelgelegenheden: zowel buiten als binnen
  • Zwembaden
  • Recreatieprogramma
  • Kinder- en baby sanitair

Veel van de bij KGC aangesloten campings bieden een combinatie van alle bovengenoemde faciliteiten. Kortom: speelplezier voor uw kind is gegarandeerd!

Kindercamping in Nederland met zwembad

Bent u specifiek op zoek naar een kindercamping in Nederland met zwembad? Een begrijpelijke wens, want zeker in de warme zomermaanden staat een zwembad garant voor talloze uurtjes waterpret. In de tussentijd heeft u als ouders de handen vrij om volop te genieten van de rust en groene omgeving.

Veel van onze Nederlandse campings beschikken over een mooi zwembad voor uw kinderen. Ook de andere faciliteiten zijn dik in orde. Met mooi of minder mooi weer: zowel buiten als binnen zijn er tal van voorzieningen en programma’s voor kinderen. Buiten vindt u verschillende speeltuintjes en ook kunt u campings selecteren die een overdekte speelgelegenheid hebben.

In de schoolvakanties organiseren veel van onze kindvriendelijke campings een recreatieprogramma voor kinderen van verschillende leeftijden. Terwijl u rustig met een boekje in de zon zit, bent u er zeker van dat uw kinderen zich ook goed vermaken. Zo is elk gezinslid verzekerd van zijn of haar absolute droomvakantie!

De campings van KGC

Onze Karaktervolle Groene Campings zijn meestal prachtig in de natuur gelegen – vaak in het bos of bij een rivier. Ze zijn veelal klein van opzet, maar bieden daarentegen wel grote campingplaatsen. De grootte van de kindercampings varieert van ongeveer 40 tot 200 kampeerplaatsen.

Gaat u liever naar een kleine of juist middelgrote camping? Welke camping u ook kiest, u weet altijd één ding zeker: de mooie groene natuur is de ideale omgeving om te genieten van uw welverdiende rust en privacy.

Wat is de beste Nederlandse kindercamping?

Smaken verschillen en dat maakt het antwoord op bovenstaande vraag subjectief. Er zijn immers veel kindercampings in Nederland en welke is nu de beste? Dat hangt van uw eigen vakantiewensen en situatie.

Voor een gezin met een baby of jonge kinderen is een camping met kinder- en baby sanitair een pré. Voor een familie met oudere kinderen is een gevarieerd recreatieprogramma weer van belang. Daarnaast hangt de beste vakantiebestemming samen met factoren als budget, locatie en beschikbaarheid.

Een belangrijk selectiecriterium – maar vaak over het hoofd gezien – is ook de ligging en omgeving. Wilt u bijvoorbeeld veel uitstapjes maken? Dan zijn steden en pretparken in de buurt geen overbodige luxe. Wilt u liever paardrijden, wandelen en golfen, dan is een kindercamping nabij een natuurgebied juist een goede optie.

Bekijk onze kindercampings in Nederland

Bent u benieuwd hoe onze kindercampings in Nederland eruit zien? Neem dan eens een kijkje bij al onze campings en maak een keuze. U reserveert heel eenvoudig een plaats door contact op te nemen met de betreffende camping. Alle contactgegevens vindt u op onze website, evenals meer informatie over een specifieke camping.