Kleine campings Nederland

Houdt u van kamperen, maar niet van massatoerisme en overvolle campingvelden? Dan zijn kleine campings in Nederland voor u een betere keuze. Campings zoals die van KGC bijvoorbeeld. U geniet hier van comfort en natuurschoon, maar tegelijkertijd ook van uw welverdiende rust en privacy. Kortom: op onze campings zijn alle ingrediënten voor uw ideale vakantie aanwezig.

De mooiste kleine campings in Nederland

Karaktervolle Groene Campings doen hun naam eer aan en staan bekend om hun rustieke karakter en groene omgeving. Ze vormen het ideale decor voor een vakantie waarin u nog echt kunt ontspannen. Ver weg van kolossale hotels en peperdure buitenlandse oorden, geniet u in eigen land van een vakantie die werkelijk niets te wensen overlaat.

De bij KGC aangesloten campings staan bekend als de mooiste kleine campings in Nederland en garanderen u de ontspanning waar u naar op zoek bent. Het campingterrein telt gemiddeld zo’n 40 tot 200 kampeerplaatsen en biedt daarmee een uitstekende mix tussen rust en gezelligheid. De plaatsen zijn veelal ruim bemeten en door natuur gescheiden, waardoor u maximale privacy ervaart.

Prachtige natuur en weldadige rust

Zonder uitzondering zijn Karaktervolle Groene Campings gelegen in natuurrijke gebieden. Nabij, naast of zelfs middenin een natuurgebied, zodat u de dagelijkse hectiek even helemaal kunt ontvluchten en samen met uw gezinsleden weer heerlijk tot uzelf kunt komen. Geniet ’s ochtends van de ontwakende natuur en val ’s avonds in slaap op het geluid van vredig tjirpende krekels.

De ligging middenin de natuur biedt nog een extra voordeel: er is in de omgeving altijd van alles te beleven. Onze kleine campings bevinden zich nabij de mooiste fietsroutes in Nederland en lenen zich dan ook uitstekend voor een fietsvakantie. Maar ook wandelen, mountainbiken, paardrijden en golfen zijn activiteiten die u ter plekke maar al te vaak kunt ondernemen. Zelf of met het hele gezin!

Kleine en kindvriendelijke camping in Nederland

Over het hele gezin gesproken: de kleine campings van KGC zijn zonder uitzondering kindvriendelijk. De faciliteiten vallen dan ook in de smaak bij kinderen in elke leeftijdsgroep. Zo vindt u er bijvoorbeeld moderne voorzieningen als:

  • Zwembaden
  • Speelgelegenheden (buiten, maar ook binnen bij slecht weer!)
  • Recreatieprogramma onder leiding van activiteitenteam
  • Speciaal sanitair voor baby of kind

Alleen al op het campingterrein vermaakt uw kind zich moeiteloos de hele dag. Mooi meegenomen is dat het niet te groot is, zodat u altijd dichtbij bent en een oogje in het zeil kunt houden.

De charme van een kleinschalig karakter

De campings van KGC zijn niet alleen klein in formaat, maar ook in karakter. Wij geloven namelijk dat een knusse sfeer en persoonlijk contact veel bijdragen aan een prettige ervaring op vakantie. Een campingterrein met een kleinschalig karakter heeft een unieke charme die u vrijwel nergens anders in Nederland kunt vinden.

Denk alleen al aan de behulpzame medewerkers bij de receptie, de gezellige campingbibliotheek of de overheerlijke warme broodjes uit het campingwinkeltje. Als u de gemoedelijke sfeer eenmaal zelf heeft ervaren, wilt u nooit meer iets anders!

Direct reserveren op uw kleine camping

De kleine campings van KGC zijn speciaal geselecteerd om hun unieke mix van rust, comfort, ligging en kwaliteit. Deze vakantieoorden zijn in Nederland zeer populair en daarom is het raadzaam om ruim vooraf uw plek te reserveren.

Gebruik onze handige campingzoeker om de kleine camping te vinden die het beste aansluit op uw wensen. Wilt u eerst een algemene indruk krijgen van ons aanbod? Surf dan vrijblijvend over de website en bekijk hier een overzicht van alle aangesloten campings.