Nieuws

05-03-2018

Gefeliciteerd!

Benieuwd of jij bij een van de 30 winnaars zit? Kijk dan snel verder!

Lees meer »


26-02-2018

KGC in de media

Benieuwd naar de KGC en waarvoor wij staan? Lees hier het stuk dat in de Recreatie stond.

Lees meer »


29-01-2018

KGC update!

1 April klinkt het startschot voor weer een geweldig kampeerseizoen en wij kunnen niet wachten! Daarom is de winter het perfecte moment om ervoor te zorgen dat alles er weer piekfijn bijligt. Zo zijn er veel nieuwe accommodaties geplaatst, grotere plaatsen gecreëerd, prijzen gewonnen en nog veel meer! Benieuwd wat er allemaal is gebeurd? Lees dan snel verder!

Lees meer »


17-02-2017

KGC update!

Voor alle campinghouders lijkt de winter het seizoen om heerlijk rustig aan te doen. Niets is echter minder waar. Want ook in de koude winter maanden worden de handen flink uit de mouwen gestoken; nieuw sanitair, nieuwe kampeerplaatsen, snoeiwerk, onderhoud, website bijwerken, arrangementen voor 2017, etc. etc.

Lees meer »


05-09-2016

In Renswoude val je met je neus in de boter!

Omgeven door de glooiende Utrechtse heuvelrug, de Slaperdijk en de uitgestrekte Gelderse Veluwe is er voor de echte natuurliefhebber genoeg te ontdekken en te zien. Een beetje van Utrecht en een beetje Gelderland, perfect!

Lees meer »


11-08-2016

Zeeland heeft alle ingrediënten voor een perfecte vakantie!

Provincie Zeeland, die praktisch in de Noordzee ligt, heeft heel veel te bieden. Vriendelijke zuiderburen, verse mosselen, uitgestrekte stranden en natuur zover het oog reikt!

Lees meer »


08-07-2016

Groningen blijft verrassen!

Zelfs de nuchtere Groningers zijn het erover eens, provincie Groningen blijft verrassen! En dat kunnen wij alleen maar bevestigen. Divers, vriendelijk en mooi. Eigenlijk lijkt het net alsof je in het buitenland bent, alleen dan nog nét binnen onze landsgrenzen.

Lees meer »


30-05-2016

Blog: Proef het goud van Limburg

Iedereen van boven de rivieren rijdt er graag een blokje voor om. Want wie eenmaal aan het Goud van Limburg heeft geproefd, wil alleen nog maar meer! Asperges vers uit de (zand)grond, gecombineerd met een eitje, boterjus en als finishing touch een blaadje peterselie. Krijg je al honger? Ik ook!

Lees meer »


29-04-2016

Salutti a Tutti!

Je hoeft geen wielerfan te zijn, om te voelen, te ruiken, te horen en te zien dat er iets in Gelderland staat te gebeuren. Huizen, kerken, bomen, straten, bruggen; alles kleurt roze! Dat kan maar 1 ding betekenen, binnenkort komen de mannen eraan. De mannen met flitsende helmen, fluorescerende brillen, strakke broeken en pijnlijke billen.

Lees meer »


26-04-2016

Juni KGC-fietsmaand

Verblijft u minimaal 3 nachten in de maand juni op één van de KGC campings? Dan ontvangt u een KGC fietsroute-bewaarmap met mooie fietsroutes, te fietsen vanaf de desbetreffende camping en een leuke attentie.

Lees meer »


26-03-2016

Blog: Inspiratie voor Pasen

Pasen staat voor de deur en daarmee tevens het eerste lange weekend van 2016! Het voelt als een soort startschot. Ik gooi mijn wintervacht af en wil net als de Campina koeien rondhuppelen door de wei. Want ook zij zijn blij. Met veel herrie genieten ze van de frisse lucht en het verse gras. Soms is het niet zo gek om een koe te zijn 😉

Lees meer »


04-03-2016

Bedrijvendag KGC

IMG_4283

Wat gebeurt er als je een groep gepassioneerde mensen bij elkaar zet? Juist! Dan bruist het, wordt er veel gepraat en nog belangrijker; veel gelachen! Zo ziet een bedrijvendag van KGC er dan ook uit. 35 campinghouders die genieten van een dagje uit. Want 364 dagen per jaar zetten zij zich, met hun hele ziel en zaligheid, in. Deze dag is voor hen. Even ontspannen, bijpraten en genieten!

Lees meer »


16-02-2016

Blog: Laat de lente maar komen!

Soms hoor ik het door het ruizen van de wind heen; ‘de lente komt eraan!’ ‘De lente komt eraan!’ Maar als ik dan hoopvol naar buiten kijk, lijkt niks er nog op. Een gure wind trekt langs het raam. Mijn verregende buurman druipt van zijn fiets. En een paraplu komt zonder zijn eigenaar voorbij gevlogen. Zachtjes en hoopvol herhaal ik mijn mantra ‘de lente komt eraan!’ ‘De lente komt eraan!’

Lees meer »


18-01-2016

Caravana 2016

Wij kunnen geen betere plek bedenken om weer heerlijk in de kampeersfeer te komen. Daarom is KGC donderdag 21 januari tot dinsdag 26 januari van de partij; Caravana 2016! Met zijn 400 exposanten, 200 campings, 5 hallen en 40.000m2 aan noviteiten, is de Caravana een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Lees meer »


15-01-2016

Nieuw(s) van de KGC campings

De 35 campings van KGC zitten niet stil! Het hele jaar door zorgen zij ervoor dat u kunt genieten van de mooiste plekjes, uitstekende voorzieningen en leukste uitjes. Wij zetten de nieuwste ontwikkelingen graag voor u op een rijtje.

Lees meer »