Nieuws

30-09-2022

In de spotlight: Utrecht

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Utrecht!

Lees meer »


25-08-2022

Hoogseizoen op de KGC campings

Veel van de KGC-campings postten ook deze zomer volop op social media. Zo krijg je een goede indruk van het reilen en zeilen op de camping. Hieronder vind je een kleine greep uit de vrolijke, zomerse updates. Houd vooral de socials van jouw favoriete camping in de gaten!

Lees meer »


19-08-2022

In de spotlight: Flevoland

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Flevoland!

Lees meer »


11-08-2022

In de spotlight: Zeeland

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Zeeland!

Lees meer »


02-08-2022

In de spotlight: Overijssel

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Overijssel!

Lees meer »


15-07-2022

In de spotlight: Limburg

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Limburg!

Lees meer »


24-06-2022

In de spotlight: Noord-Brabant

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Noord-Brabant!

Lees meer »


10-06-2022

Dit vergeten we het vaakst als we gaan kamperen

Heb jij alles bij je? Weet je het zeker? Het zit in ons systeem om de belangrijke spullen niet te vergeten voor een kampeertrip. Het zit ‘m juist vaak in de kleine dingen.

Lees meer »


01-06-2022

Juni = KGC Fietsmaand

Het is juni, en dat betekent dat het weer Fietsmaand is bij KGC! Het is niet toevallig dat je prachtige fietsroutes kunt vinden rondom al onze KGC-campings.

Lees meer »


27-05-2022

In de spotlight: Gelderland

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Gelderland!

Lees meer »


18-05-2022

In de spotlight: Drenthe

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Drenthe!

Lees meer »


22-04-2022

In de spotlight: Groningen

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Groningen!

Lees meer »


19-04-2022

In de spotlight: Friesland

We nemen je mee op reis langs de Nederlandse provincies, waarbij we onze Karaktervolle Groene Campings natuurlijk niet overslaan. Vandaag in de schijnwerpers: Friesland!

Lees meer »


11-03-2022

De Complete KGC Winter Update 2022

Een handig overzicht van alle winterse updates van campingeigenaren, puntsgewijs onder elkaar, gesorteerd per provincie.

Lees meer »


03-03-2022

KGC Winter Update 2022 #3

Als je dacht dat het winterseizoen een lekkere ‘niksdoen’ periode is, heb je het mis! De bij ons aangesloten campings geven een kijkje in de (verbouwde) keuken wat betreft de bezigheden van afgelopen winter, als voorbereiding op het nieuwe kampeerseizoen. Klusjes, nieuwe speeltoestellen voor de kinderen, duurzame alternatieven voor energieslurpende situaties, of complete verbouwingen…

Lees meer »