Camping Geelenhoof… 100% Limburgse gastvrijheid

Marcel

Leuk dat je een kijkje neemt op Geelenhoof, de boerderij aan de Grathemerweg 16 in Kelpen-Oler. Deze plek ademt geschiedenis sinds het begin van de 19e eeuw, toen het diende als tussenstop voor de paardenpostkoets van Nederland naar België.

Die oude stal die je op ons terrein vindt, is al sinds 1620 een blikvanger. Cool, toch?

Bij Geelenhoof zijn we één grote familie. Drie generaties werken hard om het jou elke dag naar de zin te maken. Of je nu komt voor een fijne kampeervakantie in Limburg of gewoon voor de goede vibes, wij regelen 't voor je.

Het is een heerlijke plek voor rustzoekers, fietsers, wandelaars en vissers. Of je nu met de camper komt of een tent, je intrek wilt nemen in een van de safaritenten, luxe chalets of de praktische tentlodge, overal en altijd is het de oase van rust die je dat heerlijke vakantiegevoel geeft.

En als je na een paar dagen relaxen denkt: ‘Ik wil de omgeving wel eens verkennen’, dan ontdek je heel snel hoe mooi en divers die is. Geelenhoof bevindt zich in het Leudal, een mix van aspergevelden, boomgaarden, weilanden, akkers, bossen, heidevelden, beekdalen en natuurlijk de Maasplassen. Natuurgebieden als Grenspark Kempen-Broek, Rivierpark Maasvallei, Nationaal Park de Meinweg, Nationaal Park De Groote Peel en Het Leudal zelf zijn de ‘buren’. Adembenemend mooi en letterlijk om de hoek. Dus gemakkelijk per fiets te bereiken. Zeker op de e-bike of E-chopper. Beide ook te huur.

En dan zijn er nog de kernen die het Leudal vormen. Dorpen als Grathem, Heythuysen, Roggel en Neer zijn de moeite van een bezoekje meer dan waard. Overal in het gebied zie je kerktorentjes, kastelen, traditionele boerenbedrijven en prachtige vergezichten. Maar ook prima restaurants en eethuisjes, zo Limburgs als het maar kan worden. Met de historische stad Roermond op korte afstand is het plaatje compleet: Geelenhoof heeft alles!

Dus, welkom bij Geelenhoof. De familie Kamp staat klaar om je te laten genieten van alles wat deze plek te bieden heeft. Tot snel!

Marcel, Irma, Maaike, Maarten, Floris, Linde en Merel