We stellen u voor aan Thei, Jose en Erica...

Familie Verstappen van Camping Geelenhoof bestaat uit Thei, José en Erica. In 1998 zijn vader Thei en moeder José gestart met de camping. Ze begonnen klein met met 25 plaatsen, maar dit zijn er inmiddels 87! Sinds 2012 is dochter Erica ook actief betrokken bij het reilen en zeilen.

Wat is het leuke aan het beroep van campingeigenaar?
Camping Geelenhoof is een echt familiebedrijf. En zij genieten enorm van de afwisseling van werkzaamheden en het ontvangen van alle kampeerders. Ze nemen alle tijd om hun gasten meer te vertellen over de omgeving;  wat er allemaal te zien is en adviseren over de mooiste fietsroutes.

Midden Limburg is namelijk bij uitstek de plek om te fietsen en daar komen de meeste kampeerders dan ook voor! Erica kan er uren over vertellen; “het is heerlijk om gasten te zien genieten van de rust en de omgeving en om achteraf te horen dat ze het fijn hebben gehad en nog een keer terugkomen.” Maar ook geeft het enorm veel voldoening om te horen dat de camping netjes en schoon is, “want daar werken we een heel jaar hard voor!”

 Hoe komt jullie camping aan deze naam?
Geelenhoof is de naam van de boerderij. Deze naam dateert uit begin 1800.

Geelenhoof was een overnachtingsplaats voor de toenmalige paardenpostkoets van Nederland naar België. De entree voor de paardenpostkoets was een poort met een hoefijzer. Dit hoefijzer was van een paard met een gele hoef. In het dialect uit onze streek een “geelen hoof”.

Wat is jullie geheime favoriete plekje op de camping?
“We hebben een favoriet plekje maar dat is niet geheim. Vele gasten delen deze plek met ons; de visvijver en het bosje. De visvijver is een heerlijke plek om in het zonnetje te zitten en naar de mooie waterlelies te kijken. Bij heet weer is er de schaduw van bomen en kun je lekker de verkoeling op zoeken.”

Als jullie camping een gerecht zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Hoe kan het ook anders. Geelenhoof is uiteraard een een lekker stuk Limburgse Vlaai.

Maar in mei en juni wisselen ze het gerecht even in voor de welbekende verse asperges. Deze worden namelijk geteeld op de zandbodem in de regio. Een beetje gesmolten roomboter, gekookt eitje en ham erbij, dan zijn ze het lekkerst.

Wat wordt DE gebeurtenis van 2019?
In juni is het feest! 06-06-2019 bestaat camping Geelenhoof namelijk officieel 20 jaar!!

Wat is jullie kampeerdroom?
Wij zouden graag eens een rondreis willen maken naar de vele mooie plekken die Europa rijk is.

Ga naar website »