De pannenkoekenkoning van Beek en Hei

Hans en Coby

Hans en Coby zitten helemaal relaxed voor hun camper. Het stel uit Edam komt al vele jaren op Beek en Hei. ,,Vroeger hebben we heel lang gevaren, maar dat werd te zwaar. Toen hebben we met de camper Frankrijk verkend, maar dat vonden we ook niet alles. Op deze plek hebben we onze rust gevonden. Af en toe pakken we samen met andere gasten de grasmaaier of doen we andere klusjes op de camping. Zo werkt dat toch? Anders is het voor Marc en zijn mensen nauwelijks vol te houden.”

Dat is een mooie geste. Maar hoe zit dat dan met die pannenkoeken? Coby lacht als we haar de microfoon voorhouden. ,,Dan moet je niet bij mij zijn, Hans doet dat met een stel andere mannen hier.”

,,Je moet je toch een beetje vermaken”, zegt de chef-beslag. ,,Het is begonnen met een enkel pannenkoekje, nu hebben alle kinderen van de camping het ontdekt en bakken we hele stapels. Leuk joh, als je die kinderen ziet rennen met een pannenkoek in de ene en een bord in de andere hand. Nee, geen speciale pannenkoeken, dat is teveel gedoe. Gewoon naturel met suiker of stroop. Vinden ze geweldig!”