De zuidelijkste KGC camping stelt zich voor!

Landschapscamping Alleleijn

Landschapscamping Alleleijn is de meest zuidelijke camping van KGC en misschien wel van heel Nederland 😉

Sinds 2005 werken Ruben en Danielle op deze unieke camping en hun enthousiasme & gastvrijheid is in de weide omgeving bekend. Ondertussen hebben zij de camping overgenomen van de ouders van Daniëlle en zetten vol trots deze bijzondere familietraditie voort.

Wat is jullie geheime favoriete plekje op de camping?
Niet iedereen kan zeggen dat ze getrouwd zijn op hun eigen camping. Ruben en Danielle maakten er een groot feest van. En aan slaapplekken geen gebrek! “We zijn getrouwd in het weiland waarvan we nu een deel bij de camping willen voegen, dat blijft voor ons een bijzondere plek.”

Als jullie camping een gerecht zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Alleleijn ligt in de welbekende glooiende heuvels van Limburg. Wij zijn dan ook heel benieuwd wel gerecht zij kiezen.

“Wij noemen het gebied “Heuvelland” altijd  een hele mooie taart. En iedere ondernemer voegt zijn eigen onderdeel hieraan toe. Wij zijn de heerlijke chocolade vulling en natuurlijk de kers op de taart.”

Wat is/wordt DE gebeurtenis van 2018?
Ruben en Danielle zijn er al een tijdje mee bezig. En als het rond komt is het absoluut DE gebeurtenis van 2018. En vooruit, ook van 2019. Want wat zou het geweldig zijn als zij toestemming van de gemeente krijgen om camperplekken aan te leggen en mooie luxe trekkershutten/hotelkamers in de natuur te bouwen.

Wat is jullie eigen kampeerdroom?
“Samen met onze kinderen rondreizen in onze eigen camper!”

Ga naar website »