Genieten op je eigen manier op Camping & Chaletparc De Uitwijk

30 mei 2024

Op de grens van Brabant en Zeeland, in het land van Merijntje Gijzen, tussen bloeiende dijken en grasgroene akkers, vind je Camping & Chaletparc De Uitwijk. De camping is gelegen naast de jachthaven aan de Steenbergsche Vliet.

Voor sportievelingen en liefhebbers van absolute rust is Camping & Chaletparc De Uitwijk de juiste plek. In de prachtige omgeving van de camping kunnen sportievelingen heerlijk fietsen, wandelen, zwemmen, varen, vissen, golfen, kanoën en zeilen. Even uitrusten? Plof neer op het terras van de 18e-eeuwse boerderij. Hier geniet je van een pannenkoek, malse steak of een zomerse salade.

Maries runt Camping & Chaletparc De Uitwijk samen met zijn broer Frans. Maries is verantwoordelijk voor alle zaken die de camping aangaan, Frans floreert in de keuken van het pannenkoekenhuis. Beiden zijn altijd druk aan het werk om ervoor te zorgen dat gasten kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. ‘Rust, ruimte en natuur, dat wilden we onze gasten bieden. En dat is geloof ik aardig gelukt’, aldus Maries.

Meer weten over Camping & Chaletparc De Uitwijk?

Bekijk de camping