Groet'n uut Grunn

Andre en Ramona stellen zich voor!

Andre en Ramona ken je ongetwijfeld van hun gezellige 4* camping De Watermolen.

In het prachtige Opende (provincie Groningen) hebben zij een kleine boerencamping omgetoverd tot een familiecamping waar iedereen wel een keer geweest moet zijn. Hoogste tijd om hen wat beter te leren kennen….

Andre is opgegroeid op een Zeeuwse camping en Ramona is jarenlang reisleidster geweest. Hun ervaringen combineren ze, waardoor je je gelijk thuis voelt. Andre is het brein achter de bouwplannen, zoals de waterchalets en het strohutje. Ramona zorgt voor de website, de reserveringen, het plannen, de inkoop en nog veel meer. Oja, hadden we al genoemd dat ze al deze werkzaamheden combineren met een druk gezinsleven?

Wat is jullie geheime favoriete plekje op de camping?
Ramona twijfelt geen moment; “het zwemmeer!… maar daar is weinig geheims meer aan. Iedereen mag van dit heerlijke meer genieten!” Toch hebben ze ook een plekje waar niet iedereen komt, namelijk de achtertuin. “Even in het zonnetje samen met de kinderen, de vogeltjes en de trampoline.”

Als jullie camping een gerecht zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Pizza! Ja, zeker pizza. Deze maken ze namelijk sinds 3 jaar zelf in de steenoven op de camping. ‘Mario en Luigi’ gaan vaak met verse bollen en ingrediënten aan de slag en dan, hop, de oven is met die heerlijke pizza’s.

En ze zijn heerlijk!! Zelfs gasten die normaal geen pizza lusten, komen soms terug voor een 2e!

Wat is/wordt DE gebeurtenis van 2018?
Onder leiding van Andre ontstaan altijd de mooiste projecten en bouwwerken. Maar het afmaken van het Strohuisje, dat was wel een van de hoogtepunten van dit jaar. En dat gasten deze zo waarderen is een enorme pluim voor hun harde werken!

Wat is jullie eigen kampeerdroom?
Het liefst reizen Andre en Ramona binnenkort met een auto (voorzien van daktent) door Afrika. Uiteraard samen met de kinderen. “Of het er ooit van komt? Geen idee! Maar daar heb je dromen voor?”