Camping 't Meulenbrugge; een begrip in de Achterhoek

Hans en Jolanda Pardijs runnen ruim 10 jaar camping ’t Meulenbrugge. Samen met hun 2 kinderen, Lars 24 en Linsey 22 jaar, wonen zij het hele jaar op deze gezellige camping.

Wat is jullie favoriete plekje op de camping?
Het kiezen van 1 favoriet plekje is haast onmogelijk. De ene dag vind je Hans en Jolanda bij de kikkerpoel. Hier genieten zij van het gekwaak van de kikkers en het prachtige uitzicht over het mooie coulisselandschap van de Achterhoek.

Maar soms trekt juist de rust van de boomgaard, van waaruit ze een mooi uitzicht hebben op de kerk van de Kranenburg!

Waarom vinden jullie het zo leuk om een camping te runnen?
“Het leuke van campingeigenaar zijn, is dat je veel verschillende mensen ontmoet.” Zo voegt Hans toe; “wij hebben veel contact met onze gasten en hierdoor kunnen we snel inspelen op hun wensen en hen de ultieme kampeerbeleving bieden.”

Waar komt de naam van jullie camping vandaan?
De naam `t Meulenbrugge is dialect en betekent Molen bij de Brug. 100 jaar geleden heeft er namelijk een watermolen bij de ingang van de camping gestaan.

En er loopt nog steeds een beek langs de camping. Deze was vroeger heel erg smal en dat terwijl al het water van Ruurlo tot Lichtenvoorde erdoor moest, zodoende werd hier een watermolen gebouwd.

Wat is jullie eigen kampeerdroom?
Een kampeerdroom hebben Hans en Jolanda niet. “Wij zijn zelf geen vakantiemensen, misschien komt dit later nog wel wanneer we meer tijd hebben.”

Ga naar website »