Hebben Anciella en Roger eigenlijk nog een introductie nodig?

Camping Waalstrand stelt zich voor...

Roger en Anciëlla zijn al meer dan 28 jaar bij elkaar en sinds 2001 eigenaar van Camping Waalstrand. Zij hebben 2 zonen, Bram en Joep, die regelmatig mee (moeten) helpen op de camping. Roger is opgegroeid op de camping en kent het terrein door en door! Ze hebben samen 8 jaar in Oostvoorne gewoond, waar Roger beheerder was op een groot kampeerterrein. Niet lang daarna namen zij de camping van de ouders van Roger over.

 Wat is het leuke aan het beroep van campingeigenaar?
“Die vraag stel je aan ons terwijl we 6 maanden, 7 dagen in de week aan een stuk gewerkt hebben met lange dagen…… Maar toch kan ik zeggen dat we het met veel liefde en plezier doen.”

En dat merk je aan alles, zodra je op de camping aankomt bieden ze hun gasten een heerlijke vakantie. Gastvrijheid staat bij hun in een hoog vaandel, net dat stukje extra bieden. Dit maak het wel intensief maar ook een prettige sfeer om in te werken.

Hoe komt jullie camping aan deze naam?
“We zitten met een strandje aan de waal, hoe simpel is het dan om WAALSTRAND te heten…”

Wat is jullie geheime favoriete plekje op de camping?
Op de bankjes op de kribben, daar beleef je de Waal op haar mooist. Maar je vindt Anciella en Roger af en toe achter de receptie in de zon, waar zij af en toe ook even de rust kunnen pakken tijdens een kop koffie. Maar dat is hun geheime plekje, niet verder vertellen!

Als jullie camping een gerecht zou zijn, welke zou dat dan zijn?
“Een eerlijk en simpel gerecht waar je met volle teugen van kunt genieten….. Bij voorbeeld een heerlijk gebakken vis of stukje vlees van de BBQ, met gebakken aardappelschijfjes met heerlijke verse knapperige rauwkostsalade.”

Wat is DE gebeurtenis van 2018?
Ieder jaar is er op de camping een jaarmarkt. Een groot feest met braderie en alles aangekleed in een thema. Afgelopen zomer was het Country en Western.

Heb je deze dit jaar gemist? Voor het volgend jaar worden ondertussen ook alweer de plannen gemaakt.

Wat is jullie eigen kampeerdroom?
“Als wij ooit tijd krijgen om te gaan kamperen in de zomer dan is het met een campertje rondreizen Europa.“

Ga naar website »