‘Het is hier best druk, maar toch heerlijk rustig’

Bob, Sylvia en Lia

Sylvia en Bob en nichtje Lia hebben hun plekje in het bosrijke deel van Beek en Hei gevonden. Ze komen uit de buurt van Boom, in België en belandden hier min of meer toevallig. ,,We wilden een bezoek brengen aan de Hoge Veluwe en zochten op internet naar een natuurcamping. Voilá, die hebben we gevonden.”

,,Dit is exact wat we zochten”, zegt Sylvia, terwijl ze een stokbroodje snijdt voor de lunch. ,,We willen tijdens het kamperen altijd het gevoel hebben midden in het bos te zijn. Dat gevoel heb je hier, dat zie je. Er zijn best veel mensen, maar het is heerlijk rustig.”

Wie het ook heerlijk rustig heeft is Lia. De jongedame schommelt onbezorgd in haar hangmat, waar zelfs een kussen is ingelegd. ,,Die krijg je niet meer uit die hangmat”, lacht Bob. ,,Lia heeft haar plekje gevonden.”

,,Nu nog een chipje en iets te drinken erbij en het is net een prinses”, zegt Sylvia. ,,Ze gaat zeker en vast niet van honger omkomen.”

,,We zijn echte kampeerders”, zegt Bob. ,,Heerlijk in een tentje, dat maakt je heel flexibel. We hebben nu water en elektriciteit, dat hebben we anders eigenlijk nooit. Wat heb je nog meer nodig? Wat zeg je, een plasmascherm? Haha, wie weet komt dat er ooit ook nog van.”