Wij stellen jullie graag voor aan Claudia en Wijnand van Camping de Grebbelinie

Claudia en Wijnand van Triest kennen jullie ongetwijfeld van Camping Grebbelinie. Maar wisten jullie ook dat ze voor die tijd allebei werkzaam waren op veel verschillende campings? En dat zij, na dit een aantal jaren voor een baas te hebben gedaan, steeds meer gingen fantaseren hoe het zou zijn als ze zelf een camping zouden beginnen? En op een dag zijn ze gewoon begonnen. Op het terrein waar Wijnand is geboren staat nu Camping Grebbelinie!

Wat is jullie favoriete plekje op de camping?
Als Claudia en Wijnand zelf een nachtje op hun camping kamperen, dan zetten zij hun tent helemaal achteraan op het terrein. Hun favoriete plekje is namelijk plaats 27. Aan niemand door vertellen 😉

Als jullie camping een gerecht zou zijn, welke zou dat dan zijn?
Het moet in ieder geval een camping gerecht zijn wat makkelijk te maken is op de camping. Maar ook erg smakelijk is. Camping Grebbelinie is als Pilaf; een beetje zoet van de perzik en een beetje pittig van de sambal.

Wat is/wordt DE gebeurtenis van 2018?
Afgelopen jaar stond in het teken van het bouwen aan een echte Grebbelinie Pipowagen! En dit jaar wordt deze unieke accommodatie voor het eerst verhuurd. Claudia en Wijnand zijn erg benieuwd naar de 1e reacties. Spannend!!

Maar er gebeurt nog veel meer…. En wat DE gebeurtenis is, dat verklappen ze pas aan het eind van het seizoen 🙂

Wat is jullie eigen kampeerdroom?
Claudia en Wijnand dromen graag groots. Zo ook hun kampeerdroom. Het liefst toeren zij namelijk met een camper door de VS of Nieuw Zeeland. Wij dromen graag met hun mee!

Ga naar website »