KGC update 2019!

Een nieuw kampeerseizoen staat voor de deur en daar zijn de bij KGC aangesloten campings helemaal klaar voor. In de winterperiode hebben zij hard gewerkt aan diverse verbeteringen en nieuwe faciliteiten op het campingterrein aangebracht. En de resultaten zijn er dan ook naar!

Benieuwd naar de veranderingen in 2019? Lees hieronder verder!

Wat is er nieuw:

Camping Jelly’s Hoeve

Camping Jelly’s Hoeve heeft zeker niet stilgezeten in de voorbereidingen op het seizoen 2019. In de drie comfortabele appartementen zijn nieuwe dakvensters met insectenhorren en verduistering geplaatst. Verder zijn de terrassen vernieuwd en staan er inmiddels moderne privacyschermen tussen de terrassen.

Op de camping zijn een aantal mooie notenbomen aangeplant. De campingbibliotheek is verder verbeterd en voorzien van een nieuwe collectie boeken. Diverse afvoerpunten en watertappunten zijn vernieuwd en de rijpaden opnieuw verhard. In het afwasgebouw zijn magnetische informatieborden geplaatst. Verder zijn alle WiFi-toegangspunten vervangen voor nog sneller internet. Ellen & Roger Vermeire verwelkomen u graag op Jelly’s Hoeve!

Ga naar Jelly’s Hoeve

Camping het Groene Bos

Nieuw voor 2019 is dat u ook op de standaard kampeerplaatsen kunt kiezen voor een elektra aansluiting t/m 16 Ampère.

Ga naar Camping het Groene Bos

Landschapscamping De Graspol

Bij landschapscamping De Graspol hebben ze de winter benut om eens goed uit te rusten en veel te sporten, om zo topfit en goedgezind aan het kampeerseizoen 2019 te beginnen! Natuurlijk zijn in de afgelopen maanden alle vakken en paden netjes en molvrij gemaakt voor de (terug)komst van gasten en zijn zoals altijd ook de vogels weer goed verwend.

De receptie, recreatie- en fitnessruimte zijn onderworpen aan een grondige schoonmaak en de kapotte loopband is inmiddels weer gerepareerd. Omdat het gras bij de inloop naar het sanitairgebouw in 2018 nogal dor was, heeft Marco hier een nieuwe grotere stoep aangelegd.

Ga naar landschapscamping de Graspol

Natuurcamping Eelerberg

Het jaar 2018 was het jaar waarin natuurcamping Eelerberg voor het eerst door Rik en Manon werd geleid. Zij hebben positieve reacties ontvangen over een aantal nieuwe dingen zoals de afwasplek, de herinrichting van het zwembad en de boerderij. Erg verheugd zijn zij daarnaast met de vele complimenten over de prettige (en karaktervolle!) sfeer op de camping. Gasten voelen zich prettig bij de frisse en nieuwe wind die over de camping waait en deze wordt in 2019 dan ook zeker doorgezet.

Vernieuwingen zitten in de optelsom van vele kleine aanpassingen. Van schilderwerk tot bomenzagerij en van het aanbrengen van nieuwe deuren tot het plaatsen van nieuwe picknicktafels. De wat grotere en zichtbare aanwinsten zijn de komst van het nieuwe (tweede) paard genaamd Ravenna, de 34 nieuwe bomen, de renovatie van het zwembad, de extra huurfietsen waaronder de mountainbikes en niet te vergeten de ‘pizza van de week’. Meer ontwikkelingen lees je op facebook.com/eelerberg.

Ga naar Natuurcamping Eelerberg

Camping de Bovenberg

In 2019 is er weer het nodige veranderd op camping de Bovenberg in Markelo. Het sanitairgebouw is voorzien van infraroodverwarming en een gedeelte van het sanitair is vernieuwd naar contactloze spoeling. Verder staan er nog een aantal duurzame ontwikkelingen op het programma en is het voor gasten inmiddels mogelijk om online te boeken.

Ga naar camping de Bovenberg

Camping Midden Drenthe

Camping Midden Drenthe heeft hard gewerkt afgelopen winter. Het oude toiletgebouw is totaal gerenoveerd. Er staan twee mooie nieuwe douches, wastafels en een vernieuwde wasserette.

Ook het speelveldje is vernieuwd en verplaatst naar een ander veldje. Vanuit uw kampeermiddel heeft u zicht op de spelende kinderen in het nieuwe speelhuisje, de grote zandbak en de andere toestellen.

Op elk veldje is een watertappunt geplaatst, zodat u niet ver hoeft te lopen voor uw water. Op het grote veld is tot slot nieuwe beplanting aangebracht.

Ga naar Camping Midden Drenthe

Camping de Helfterkamp

Op camping de Helfterkamp is de receptie in een geheel nieuw jasje gestoken. Lekker fris in de verf en klaar voor het nieuwe seizoen dat op 1 maart van start gaat.

De vakantiebungalow heeft een nieuwe keuken, nieuwe gestucte muren, nieuwe vloer op de begane grond, nieuwe televisie en nieuwe huiskamer met gezellige houtkachel. En natuurlijk niet te vergeten: de camping is in januari uitgeroepen tot camping van het jaar 2019 (ANWB, DE Oscar onder de campings van Nederland).

Ga naar camping De Helfterkamp

Camping de Meistershof

In 2019 heeft camping de Meistershof zes nieuwe luxe camperplaatsen aan de rand van het campingterrein met uitzicht op nationaal park het Dwingelderveld. De camperplaatsen zijn ruim, verhard en voorzien van elektra, water aan- en afvoer en glasvezel. Daarnaast worden nog 100 zonnepanelen geplaatst ten behoeve van de eigen energievoorziening.

Ga naar camping Meistershof

Camping de Watermolen

In het nieuwe jaar zijn ze bij camping de Watermolen bezig om een aantal plekken nog ruimer te maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door een iets andere indeling van het comfort kampeerveld. Dat houdt wel in dat ze heel wat bomen moeten verzetten, maar gelukkig hebben ze er de kennis en machines voor!

Ga naar camping de Watermolen

Camping de Berken

Nieuwe hotelkamers in de natuur

Nieuw bij Camping de Berken zijn 4 nieuwe hotelkamers in de natuur! Dit zijn Berkenstudio’s de Luxe met comfortabele boxspring bedden, badkamer met XXL douche, keukentje en ruime veranda met uittrekbaar zonnescherm. Geschikt voor 2 personen zijn dit de ideale accommodaties voor een comfortabel verblijf in de natuur van Drenthe.

Comfortplaatsen XL

Nieuw in 2019 zijn de extra grote comfort XL plaatsen die geschikt zijn voor alle kampeermiddelen. De comfort XL plaatsen zijn extra ruim en omsingeld door bosschages, hebben een parkeerplaats voor de auto, een eigen picknickbank, een stalling voor de fietsen en uitzicht op een speelgelegenheid.

Ga naar Camping de Berken

Camping De Ruimte

Vanaf het seizoen 2019 biedt Camping De Ruimte camperplaatsen aan tegen een gereduceerd tarief. Camperplaatsen voor mensen die geen kampeerplek met elektra nodig hebben, maar wel het comfort willen van een camping met een gezellig restaurantje, gratis WiFi en schoon sanitair. Ook heeft de camping een nieuw camperservicestation.

De kampeerbungalows (tenthuisjes) hebben een opknapbeurt gehad. Ze zijn geschilderd met vrolijke kleuren en alle huisjes zijn van binnen afgetimmerd om het comfort te verhogen. Ook zijn de kampeerbungalows voorzien van een nieuwe elektrische installatie, TV en Senseo.

Ga naar Camping De Ruimte

Camping ’t Meulenbrugge

Vanaf 2019 verhuurt camping ’t Meulenbrugge 2 Finkota Kampeervaten als bijzondere overnachtingsplek. Deze slaapvaten hebben een lengte van 4,3 meter, een breedte van 2,5 meter en bieden plaats aan maximaal 2 personen. De voorruimte is voorzien van een uittrekbare tafel. Als u sportief bent aangelegd, slaapt u heel prettig in deze kleine maar verrassend comfortabele ruimte.

Daarnaast heeft de camping een AED aangeschaft, die komt te hangen in het sanitairgebouw. Tot slot wordt de toegangsweg naar de camping geheel vernieuwd met klinkers.

Ga naar camping ‘t Meulenbrugge