KGC update!

Voor alle campinghouders lijkt de winter het seizoen om heerlijk rustig aan te doen. Niets is echter minder waar. Want ook in de koude winter maanden worden de handen flink uit de mouwen gestoken; nieuw sanitair, nieuwe kampeerplaatsen, snoeiwerk, onderhoud, website bijwerken, arrangementen voor 2017, etc. etc.

Wij houden jullie via deze nieuwsbrief natuurlijk graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op onze KGC campings. Heeft u hierover nog vragen? Aarzel dan niet om deze via onze Facebook pagina te stellen.

Wat is er nieuw:

Camping De Bovenberg

Camping De Bovenberg in Markelo beschikt sinds kort over een compleet nieuwe recreatieruimte. Deze is zelfs voorzien van de modernste voorzieningen op energiegebruik! Doordat het gebouw groots en open is opgezet, is het voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zoals tal van recreatiemogelijkheden, om heerlijk te ontspannen of juist als binnen speelplek voor de kinderen.

Maar het liefst spelen kinderen natuurlijk buiten. Daarom hebben ze dit jaar een nieuwe waterattractie laten bouwen; een prachtige water trampoline met glijbaan en evenwichtsbalk!

Ga naar de website

Camping de Graafschap

Als camping eigenaar blijft je altijd bezig! Dat merken ze ook bij Camping de Graafschap. Naast al het werk op het campingterrein en de gezelligheid met hun gasten, zijn zij ook veel onderweg. Zij bezoeken beurzen om inspiratie op te doen en bedenken zelfs in bed nieuwe ideeën. Leuk!

Ook gaan ze graag op onderzoek uit. Zo waren zij benieuwd wat Camping De Graafschap en haar (directe) omgeving nu daadwerkelijk bieden op het gebied van zorgtoerisme. En door de uitkomsten van dit onderzoek bloeide er een nieuw idee.

Zij zijn dan ook erg trots om te vermelden dat Camping de Graafschap sinds kort twee prachtige ruime (deels verharde) privé plaatsen, met verwarmde MIVA ruimte hebben. Dit voor hun mindervalide gasten. Daarnaast is het mogelijk om verzorging te regelen op de camping, is er in de buurt een zorg bad, zijn er diverse rolstoelroutes en is er zelfs een huifwagen geschikt gemaakt voor rolstoelers. Goed gedaan Camping de Graafschap!

Ga naar de website

Camping de Waps

Bij Camping de Waps hebben ze ook niet stilgezeten. Zo is er een nieuwe speeltuin ingericht voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Deze nieuwe speeltoestellen zorgen voor nog meer speelplezier.

En dat is nog niet alles. Er zijn nieuwe machines in de wasserette geplaatst, dit als extra service voor u als gast.

Gaat u eropuit met de camper? Dan heeft Camping de Waps goed nieuws. Zij zijn namelijk druk bezig met de voorbereidingen van een camperservicepunt.

Ga naar de website

Natuurcamping Eelerberg

Op natuurcamping Eelerberg hebben ze een mooie zonneweide bij het zwembad en een waterpleintje met bedriegertjes voor de allerkleinsten. Heerlijk spetteren en spatten!

Nicolette en Peter heten jullie dan ook van harte welkom om dit nieuwe speeltuig uit te proberen!

Ga naar de website

Camping de Berken

KGC campings staan bekend om hun gastvrijheid. En ook bij Camping de Berken doen ze er alles aan om van uw vakantie een topvakantie te maken. Zo blijven zij vernieuwen zodat zij hun gasten ieder jaar weer weten te verrassen! En het resultaat mag er zijn:

Nieuw veld met speeltuin

De velden 94 t/m 99 en 112 t/m 117 zijn samengevoegd tot één mooi ruim veld. In het midden is een zandbak met speelgelegenheid ingericht, zodat u direct uitzicht heeft op uw spelende kroost. Een absolute win-win. U geniet van uw welverdiende rust en uw kinderen kunnen zich ongestoord uitleven in de speeltuin. Rondom dit veld zijn drie 6-persoons en twee 4-persoons chalets te huur.

Nieuwe 4- en 6-persoons huurchalets

Wat erg prettig is bij het huren van de chalets van Camping de Berken, is dat u bij aankomst meteen van uw vakantie kunt genieten. Geen gedoe met het opzetten van een tent of caravan en u hoeft lang niet zoveel spullen mee te nemen! Daarnaast heeft het 4-persoons huurchalet een overdekte veranda, waardoor u ook met wat minder mooi weer van het buitenleven kunt genieten. De 6-persoons variant is zelfs voorzien van een uitschuifbaar zonnedoek. Wees er wel snel bij, want de beschikbaarheid is nog maar beperkt.

Nieuwe aanblik entree

Ook ondergaat de entree van de camping op korte termijn een metamorfose. Wilt u weten wat er verandert? Houd dan website in de gaten!

Ga naar de website

Camping De Graspol

Op Camping De Graspol in Noord-Brabant zijn ze constant bezig met mooie veranderingen. Zo hebben zij in de wintermaanden het terras uitgebreid, deze voorzien van een nieuwe stoep en prachtige grote parasols.

En er is aan nieuw sanitair gedacht. In het sanitair gebouw vindt u sinds kort 2 extra wastafels en 6 afsluitbare cabines voor meer privacy. Uiteraard in de mooie stijl zoals jullie dat van hen gewend zijn! De babybadruimte wordt vervangen voor een gemeenschappelijke ruimte met vaatwasser.

De naam ‘Karaktervolle Groene Campings’, zegt het natuurlijk al. Wij houden van groen. Ook bij Camping de Graspol zorgen ze ervoor dat de plaatsen en omgeving mooi groen blijven. Daarom zijn de comfortplaatsen dit jaar voorzien van Japanse split, zodat gasten hierop plastic kunnen gebruiken en de rest toch mooi groen blijft. En natuurlijk worden er in het voorjaar ook weer veel extra bomen en struiken gepland.

Ga naar de website

Camping de Watermolen

Camping de Watermolen is afgelopen herfst begonnen met het realiseren van een geheel nieuw stuk terrein. Dit wordt, net zoals de rest van hun camping, heel natuurlijk ingericht. Groen voert de boventoon!

Op dit nieuwe terrein komen wintervaste accommodaties te staan, zodat gasten het hele jaar op Camping de Watermolen kunnen verblijven. Zodra het terrein helemaal is ingericht, kunt u de groene accommodaties huren via hun website.

Ook nodigen zij u via deze weg graag uit om gezellig langskomen om het resultaat te bewonderen. Het genieten van de prachtige natuur, de vogels rondom de pingo en een heerlijk drankje op het terras kan dan gelijk beginnen!

Ga naar de website

Jelly’s Hoeve

Ook op Jelly’s Hoeve kijken ze uit naar het komende kampeerseizoen! Om het u nog meer naar de zin te maken hebben ze een aantal mooie verbeteringen gerealiseerd. Zo hebben ze het sanitair gebouw geheel gemoderniseerd; het plafond, de verlichting, de vloer en de verwarming zijn vervangen door frisse, moderne kleuren en de nieuwste energiezuinige technieken. Ook is de verlichting langs het hoofdpad verlengd en is de Wifi nog beter geworden!

En dat is niet alles. Jelly’s Hoeve hebben een aparte handwas gelegenheid en 2 extra wc’s geplaatst. Ook de was- en douche cabines hebben een ware metamorfose ondergaan. En dat is goed nieuws voor de gasten. Doordat de cabines een stuk moderner zijn geworden, zijn de douchemuntjes komen te vervallen!

Bent u ook zo benieuwd?

Neem een kijkje op hun nieuwe website!

Camping de Helfterkamp

Het jaar is begonnen met sneeuw en kou. Voor Camping de Helfterkamp de perfecte weersomstandigheden voor onderhoud aan en in het park!

Zo zijn de bomen flink gesnoeid en zijn de toiletgebouwen weer up to date. Ook de plekken en de velden zijn bezand en belucht. Heerlijk, u kunt weer volop genieten van de netjes onderhouden kampeerplaatsen en omgeving.

Ook hebben zij dit jaar glasvezel op de camping aangelegd. En dat is geheel gratis te gebruiken over de hele camping!! Camping de Helfterkamp is klaar voor uw komst, tot snel!

Ga naar de website

Camping Waalstrand

Camping Waalstrand merkte dat de vraag naar camperplaatsen toeneemt en besluiten hierop in de spelen. Daarom hebben ze deze winter 4 camperplaatsen gemaakt. Er kan bij hen ook gewoon op de normale kampeerplaatsen ‘ge-camperd’ worden, maar de vraag naar kortdurende plaatsen waar je makkelijk met een camper kunt staan, werd steeds groter. Dus nu zijn de plaatsen aangepast op campers, uiteraard hebben deze plaatsen uitzicht op de rivier en zijn ze voorzien van stroom, water en eigen afvoer.

Daarnaast zijn ze druk met het parkeerterrein voor de receptie. Doordat het grind wordt vervangen door bestrating, is er meer duidelijkheid over de parkeerplaatsen. Ook is bestrating net iets prettiger als je in volle vaart met de fiets van de dijk af komt!

Omdat veel gasten van Camping Waalstrand de camping en zeker de rustgevende rivier missen als ze niet op de camping zijn, hebben eigenaren Roger en Anciella geïnvesteerd in een nieuwe webcam. De live beelden zijn te zien via deze link. U hoeft dus niks meer te missen. Zo ziet u binnenkort hoe er vele bomen en struiken worden gepland, nog meer groen en kleur. Anciella en Roger zullen even zwaaien!

Ga naar de website

Camping Geelenhoof

Ook de gezellig Limburgse camping Geelenhoof heeft meer mogelijkheden voor caravans en campers gecreëerd. Zo hebben zij meer 10 ampère plaatsen en hebben deze plaatsen een extra grote oppervlakte van 160-200 m2.

En ook aan de extra grote campers van 12 meter is er gedacht. Zij krijgen een plaats van ruim 200 m2 inclusief 10 ampère stroom.

Niets houdt u dus meer tegen om onze meest zuidelijke provincie te bezoeken!

Ga naar de website

Camping De Grote Altena

Camping De Grote Altena heeft 3 spiksplinternieuwe accommodaties. Sinds kort kunt u op deze mooie camping heerlijk genieten in de “Waal-lodge” en “Studio Altena”.

De modern ingerichte “Waal-lodges” zijn geschikt voor max. 4 personen en zijn voorzien van alle luxe en comfort! Beide lodges zijn op een hoger gelegen deel van het kampeerterrein geplaatst, waardoor u een schitterend uitzicht heeft op de rivier de Waal en de voorbijvarende boten.

De “Studio Altena” is door de fabrikant ontworpen als een soort strandhuisje. Het moderne huisje is eenvoudig en compact ingericht, en is geschikt voor max. 2 personen. De studio is geplaatst op een mooie kampeerplaats direct aan de waterkant, waar u heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon.

Ook zo nieuwsgierig geworden naar deze drie aanwinsten? Op de website vindt u meer informatie.

Ga naar de website

Meisterhof

U kent Meistershof natuurlijk vanwege haar prachtige groene en ruime camping. En ook op Facebook laten zij de ongerepte natuur van Drenthe zien!

Het is dan ook niet zo vreemd dat zij afgelopen winter een echte natuurcabin hebben geplaatst. Een luxe 2 persoons trekkershut met een adembenemend uitzicht. Schitterend!

Ook zijn ze druk bezig geweest met het restylen van de recreatiezaal en de familieaccommodatie. Deze hebben een hele nieuwe uitstraling gekregen en zijn dus absoluut een bezoekje waard.

Ga naar de website

KGC camping Tamaring

Heerlijk tot rust komen… genietend van uw kampeerplekje op KGC camping Tamaring in hartje Achterhoek. Met eigen caravan, tent… of in hun luxe 5-persoons Chalet die zij NIEUW in de verhuur hebben! Deze moderne en ruime Chalet is ingericht, met o.a. een combimagnetron en vaatwasser. Ook ligt hij prachtig centraal bij de hoofdvoorzieningen en gezellige speeltuin.

Op deze charme camping zijn tevens het aantal comfortplaatsen voor 2017 is uitgebreid. Het Grote Veld is geheel voorzien van mooie ruime plaatsen met 10 ampère en eigen wateraansluiting. Uiteraard denken Rob en Katinka graag met u mee, welke plek voor u het meest geschikt is! Bel hen dus gerust om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te overleggen.

Graag tot ziens op Camping Tamaring in Ruurlo!

Ga naar de website