‘Kijk die kinderen lekker spetteren. Heerlijk toch?’

Aad

Aad is met zijn vrouw, zoon, schoondochter en drie van zijn dertien kleinkinderen én een achterkleinkind op De Grebbelinie. De geboren Scheveninger kwam met zijn vrouw hier terecht omdat het stel even dakloos was. Of beter: huisloos.

,,We hadden ons huis verkocht en het nieuwe was nog niet klaar”, legt Aad uit. ,,Zodoende zijn we op De Grebbelinie beland en ik moet zeggen, het is een unieke plek. De royale opzet zoals die hier is, die kom je zelden tegen. En die zwemvijver is natuurlijk ideaal. Daar komen die gasten met mooi weer niet meer uit. Moet je ze zien spetteren.”

Aad roemt De Grebbelinie ook om het sanitair en de voorzieningen zoals elektra en water op de campingplekken. ,,We hebben de camper bij ons en dat is genieten. En we gaan er regelmatig op uit met de fiets. Even naar Veenendaal, Rhenen, Amerongen of Barneveld. Er zijn prachtige fietsroutes.”

Het is tegen etenstijd, merkt Aad op. ,,We gaan een bbq’tje aansteken, dat mag hier. Ook een groot voordeel. We zijn blij dat we De Grebbelinie hebben gevonden!”