Maak kennis met Camping De Drie Provinciën!

Ze bestaan dit jaar 50 jaar!!

Hoe is de camping ontstaan?
Bij de boerderij op Bakkeveenseweg 15 in Een-west was al eerder spontaan een café-restaurant ontstaan. Omwonenden uit alle drie de provincies gebruikten de boerderij als plek om samen te komen en een gezellige, ontspannen avond te hebben.  De ondernemende familie Boels zag een kans in de grote vraag naar kampeerplaatsen en bood vanaf 1968 kampeerders ook de mogelijkheid om te kamperen bij de boerderij.

Wat zijn de belangrijkste veranderingen in die 50 jaar?
Was men in de beginjaren nog tevreden met een eenvoudige kampeerplaats op het grasveld bij de boerderij, in de loop van de jaren veranderde de wensen van de kampeerders. En Camping De Drie Provinciën veranderde mee. De camping werd in de loop van de jaren groter en voorzien van elektra, moderne sanitaire voorzieningen en terreinverlichting.

Tegenwoordig kampeert u hier op ruime kampeerplaatsen met veel privacy door de lage en weelderige begroeiing. De drie natuurlijke visvijvers op de camping brengen een prachtige sfeer met zich mee. Bij de camping is nog altijd een restaurant met huiselijke sfeer en uitstekende keuken. Speeltuintjes en een recreatieprogramma vindt u er niet, de camping richt zich op mensen die op vakantie gaan zonder kinderen en komen voor de rust en de natuur.

Waar zijn jullie het meest trots op?
Dat de rustige natuurcamping 50 jaar na de oprichting echt iets bijzonders is, blijkt wel uit de verschillende nominaties en prijzen die zij de afgelopen jaren hebben gewonnen. “Wij zijn er erg trots op dat onze gasten onze camping zo waarderen!”

Ga naar website »