Nieuw(s) van de KGC campings

De 35 campings van KGC zitten niet stil! Het hele jaar door zorgen zij ervoor dat u kunt genieten van de mooiste plekjes, uitstekende voorzieningen en leukste uitjes. Wij zetten de nieuwste ontwikkelingen graag voor u op een rijtje.

Camping Midden Drenthe

Bij Camping Midden Drenthe mag het seizoen (bijna) beginnen

Het snoeiwerk is klaar, de takken zijn verzameld en er is weer een mooie paasbult gemaakt! Zoals elk jaar steken we onze paasbult op 2e paasdag in brand. En u bent van harte welkom.

Maar voor Pasen gebeurt er ook nog een heleboel. De komende twee maanden gebruiken we voor het plaatsen van nieuwe speeltoestellen, gaan we de nieuwe boilers installeren en krijgen de doucheruimtes een nieuw fris kleurtje!

Kortom, wij zijn bijna klaar om het nieuwe seizoen te beginnen … U toch ook?

Bezoek onze website »

Camping de Berken

Camping de Berken blijft vernieuwen!

Vernieuwingen en uitbreidingen, dat kenmerkt voor ons 2016! Zo kunt u sinds kort een geheel ingerichte Berkenstudio huren. Met zijn luxe tweepersoons bed, comfortabele badkamer en geheel ingerichte keuken is dit de ideale plek om met z’n tweeën te genieten van de mooie Drentse natuur.

Ook zijn zeven comfortplaatsen omgevormd naar vijf héle ruime, comfortabele plaatsen, met zelfs kunstgras op de plek van de voortent. Kortom, op Camping de Berken vindt u zonder twijfel uw favoriete plekje!

Bezoek onze website »

Camping de Watertoren

Komt u ook eten ‘Bie os op de camping’?

In restaurant ‘Bie os op de camping’ kunt u terecht voor vroege ontbijtjes, enkele lunchgerechten en heerlijke Limburgse vlaai. En in de weekenden en schoolvakanties zorgen wij voor een brede keuze uit warme gerechten en maaltijdsalades.

En natuurlijk hebben we aan onze jonge gasten gedacht; nieuwe speeltoestellen op de kampeervelden, een klimwand en natuurlijk het verwarmde openluchtzwembad. Uw kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.

Dus ook in 2016 alle ingrediënten om te genieten van de Limburgse rust, ruimte, natuur!

Bezoek onze website »

Camping ’t Meulenbrugge

Kom tot rust in Vorden!

Camping ’t Meulenbrugge richt zich ook in 2016 helemaal op de 55+ doelgroep. En daarvoor zetten wij alles op alles; 3 zeer luxe en verwarmde sanitair gebouwen, ruime comfortabele kampeerplaatsen met verharding voor de voortent, eigen voorzieningen, gratis wifi & internet ruimte, een wasserette en iedere morgen heerlijk verse broodjes.

Kortom, kom genieten van onze gastvrije en schone camping waar u helemaal tot rust komt!

Bezoek onze website »

Camping Tamaring

Nóg meer comfort in de Achterhoek

Camping Tamaring  in Ruurlo is een fraaie KGC camping, in hartje Achterhoek. En ook in aanloop naar 2016 hebben wij niet stil gezeten. Naast de 20 al aanwezige plaatsen hebben wij nog eens 14 prachtige nieuwe comfortplekken gemaakt. Dit betekent voor u nog meer plek, lekker in de zon en dicht bij het toiletgebouw.

Ook nieuw voor 2016 is de deelname aan de Minicampingcard, waarmee u evenals de ACSI en de CampingCard Achterhoek voor € 17,- per nacht met 2 personen kan kamperen in het laagseizoen.

Kortom, wees welkom voor een fijne vakantie op Camping Tamaring!

Bezoek onze website »

Jelly’s Hoeve

Even voorstellen…

Wij, Ellen en Roger Vermeire, zijn sinds begin dit jaar de nieuwe eigenaren van Jelly’s Hoeve te Havelte.

En we zijn al druk bezig!

Zo is het toegangshek naar de camping verbreed, om op deze manier voldoende manoeuvreer ruimte te bieden aan de grotere campers en caravans.

Voor februari staat een facelift van de drie appartementen op het programma; meer kleur, box spring bedden, eetkamer set en een lekkere luie stoel! Zo gaan wij het verblijf van onze gasten nóg aangenamer maken.

Verder zullen de faciliteiten voor camperaars worden uitgebreid; een camper serviceplaats met stortput, watertap punt en een loosplek voor het chemisch toilet wordt op korte termijn gerealiseerd. Tevens kunnen MTB’ers hier hun fiets schoonspuiten na een mooie rit door de natuur.

Wij verwelkomen u graag op Jelly’s Hoeve!

Bezoek onze website »

Camping Geelenhoof

Camping Geelenhoof heeft niet stil gezeten

Camping Geelenhoof in Limburg heeft de afgelopen periode vele vernieuwingen doorgevoerd. Zo zijn wij met z’n allen aan de slag gegaan om één van de veldjes met comfortplaatsen om te toveren tot Luxe Comfortplaatsen. Dit houdt in dat deze plaatsen nóg groter zijn geworden en daarnaast zijn voorzien van een betegeld terras. Ook kunt u gebruik maken van 10 ampère stroom en bevindt u zich dicht bij het sanitair gebouw & de parkeerplaatsen.

Maar dat is nog niet alles. Ook het pad over de camping is vernieuwd en meteen een stuk breder gemaakt. Ook voor de grotere caravans en campers zijn onze bochten nu geen probleem meer.
En heeft u ons geheel nieuwe website en reserveringssysteem al gezien? Alle informatie op een rijtje en nu nog eenvoudiger om uw vakantie te boeken!

U leest het, wij zijn klaar voor 2016 en begroeten u graag!

Bezoek onze website »

Camping de Graafschap

Slapen in een slaapvat

Sinds kort kan het bij Camping de Graafschap! Deze slaapvaten zijn een echte beleving voor iedereen die een keer wat anders wilt. En dat kan bij ons het hele jaar door. Want ook in de winter bieden wij onze gasten optimale comfort. Afgelopen seizoen hebben onze verwarmde privé sanitair unit’s voor het eerst volop gedraaid en beschikt elke kampeerplaats over een natuurlijk verharde plek voor voortent of luifel. Nooit meer natte voeten, u kunt zich voorstellen dat de reacties geweldig waren!

En ook 2016 beloven wij u weer wat unieks! Houd onze website in de gaten voor de grote onthulling omstreeks mei.

Bezoek onze website »

Camping de Watermolen

Actief genieten van rust, ruimte, natuur en water

Actief genieten van rust, ruimte, natuur en water. Ontbijten met een vers croissantje en een krant terwijl op de achtergrond de natuur in Groningen een oorverdovend concert weggeeft. Camping de Watermolen zorgt ervoor.

Wilt u er lekker op uit? U kunt fietsen en wandelen door het beschutte, karakteristieke Groningse landschap en genieten bij het blote voetenpad.

En ook aan de kinderen is gedacht. Zij kunnen volop genieten van onze nieuwe speeltoestellen op de kampeervelden. En de zwemvijver is nog leuker dankzij de nieuwe stormbaan.

Kortom genoeg te beleven!

Bezoek onze website »

Camping Jena

Een oase van rust in Hummelo!

Wie camping Jena kent zal begrijpen wat onze gasten bedoelen met; ‘als je de oprijlaan komt oprijden beland je in een oase’. Camping Jena heeft iets idyllisch, iets onbeschrijfelijks, dat u het beste zelf kunt ervaren. Om iedereen de sfeer te laten proeven is het mogelijk om vanaf mei één van de 10 basic-tenten te huren.

En niet te vergeten…. Ook nieuw in 2016; gratis douchen! Dus geen onhandige muntjes. U kunt zo onder de douche in ons historische maar toch nieuwe toiletgebouw!

Bezoek onze website »

Camping De Drie Provinciën

De Nederlandse kampeerder kiest voor Camping De Drie Provinciën

En daar zijn wij trots op. Als enige Nederlandse camping zijn wij officieel genomineerd voor de titel “ANWB Camping van het jaar 2016”.

Met ons hele team zetten wij ons dag in dag uit in om uw kampeer ervaring uniek te maken. En wij zijn dan ook verheugd dat dit door onze bezoekers zo wordt gewaardeerd. Mede dankzij u dingt Camping De Drie Provinciën mee naar de prestigieuze titel ‘De mooiste camping die zich volledig of alleen in voor- en najaar richt op rustzoekers, de 50+ campings’.

Komt u ook genieten van onze heerlijk rustige camping met maximale privacy voor iedereen?

Bezoek onze website »

Camping Zuid Ginkel

De afgelopen periode zijn we op het terrein aan het snoeien geweest

De afgelopen periode zijn we op het terrein aan het snoeien geweest, de eerste lammetjes bij de schaapskooi tegenover ons kunnen elk moment geboren worden en momenteel zijn we volop bezig met het optimaliseren van de verlichting en aanpassingen in het sanitairgebouw.

Nu er geen gasten zijn lopen er wel hertjes over ons terrein!

Bezoek onze website »