Roger en Ellen, de vrolijke gezichten van Jelly's Hoeve!

Zij stellen zich aan je voor....

Roger en Ellen zijn inmiddels alweer drie seizoenen de vrolijke gezichten van Jelly’s Hoeve in Havelte. Een camping en appartementen accommodatie voor een speciale doelgroep, namelijk mensen die zonder kinderen op vakantie gaan. Daarvoor zag het leven van het echtpaar er heel anders uit. Roger was al meer dan 25 jaar werkzaam in de industrie en Ellen runde een basisschool in Bad Nieuweschans. Maar het kriebelde om het roer om te gooien. In de zomer van 2013 kwam hun toekomstdroom voor het eerst ter sprake terwijl ze zelf aan het kamperen waren in Oostenrijk. In januari 2016 werden zij eigenaar van Jelly’s Hoeve!

Wat is het leuke aan het beroep van campingeigenaar?
“Voor ons is dat op deze prachtige plek in Havelte wonen en elke dag de dingen kunnen doen waar we onszelf goed en leuk in vinden. En dat heet dan ‘werk’.”

 Hoe komt jullie camping aan deze naam?
“Sommige gasten komen de receptie binnen en zeggen dan tegen Ellen, ‘dan bent u zeker Jelly’. Maar dat is niet zo. Jelly was het laatste werkpaard toen onze camping nog een volwaardig boerderij was. Maar dat is al een hele tijd geleden.”

Wat is jullie geheime favoriete plekje op de camping?
“Haha, daar is niets geheims aan. Voor ons is dat kampeerplek 37. Je hebt daar een prachtig uitzicht over het Uffelter binnenveld. Er zitten veel vogels en eekhoorns in de bomen en bosschages. Er zijn ook regelmatig reeën te zien. Als we onze buscamper klaarmaken om in november zelf een aantal weken naar de zon te gaan, staan we daar ook altijd.”

Als jullie camping een gerecht zou zijn, welke zou dat dan zijn?
“Een lekkere Waldorfsalade. Groen, gezond en geen alledaagse keuze.”

Wat was voor jullie de gebeurtenis van 2018?
“Een prachtig seizoen en het feit dat meer dan 300 gasten onze camping en appartementen met gemiddeld een 9 hebben beoordeeld. Daar zijn wij enorm trots op!”

Wat is jullie eigen kampeerdroom?
“Jeetje, dat klinkt misschien raar, maar eigenlijk leven we die al. We wonen het hele jaar op onze eigen mooie camping en hebben ook nog eens de gelegenheid om, als de camping en de appartementen gesloten zijn, zelf een groot aantal weken met onze buscamper te gaan kamperen.

Wat wil je nog meer? Nou ja… een paar weken Australië en Nieuw Zeeland met een huurcamper lijkt ons nog wel eens wat 😉

Ga naar website »