Schitterende fietsroutes vanaf camping De Drie Provinciën!

Adri en Jan-Simon

Als je op zoek bent naar de beste fietsroutes om de mooiste plekjes van Groningen, Friesland en Drenthe te ontdekken, gebruik dan 1 van de 19 fietsroutes die voor u klaar liggen.

Als trouwe gasten van de camping De Drie Provinciën hebben Adri en Jan-Simon sinds 2010 elke gefietste meter digitaal vastgelegd. Het resultaat? Een reeks prachtige routes die speciaal zijn ontworpen voor de kampeerders van De Drie Provinciën.

Deze fietsroutes zijn zowel op papier als via een handige app te volgen. De routes nemen je mee op een geweldige ontdekkingstocht door de omgeving. Met knooppunten als gids zie je de mooiste plekjes die dit gebied te bieden heeft. Je wordt meegenomen door het landschap terwijl je fietst, en onderweg lees je alles over de geschiedenis en bezienswaardigheden die je tegenkomt.

Ronald (de campingeigenaar die hier geboren en getogen is) wilde al langere tijd routes aanbieden die iets anders waren dan de standaard knooppunten, en dat is precies wat wij hebben gedaan. Onze routes brengen je zelfs naar plekken waarvan Ronald niet eens wist dat ze bestonden, maar ze fantastisch mooi vindt.

Wat is jullie favoriete route? ,,Beetsterzwaag”, zegt Adri meteen. ,,Als je daar naartoe fietst, kom je door twee prachtige bossen. En het dorp zelf heeft een historie die je echt moét kennen, als je hier bent geweest.”

,,Wij praten onderweg veel met mensen”, vult Jan-Simon aan. ,,Daardoor kom je heel veel te weten over de omgeving, de (boeren)bedrijven en het leven hier. Dat is zo leuk!”

De omgeving hier is verrassend mooi en afwisselend. Er is ontzettend veel te zien. Dat maakt het fietsen hier zo ontzettend leuk!