‘Vissen, Vrienden en Vakantiegeluk: Het Leven is het Best in Een West!’

Ton

Ton geniet met volle teugen van zijn verblijf op Camping De Drie Provinciën. Vanaf zijn caravan, gelegen op een van de fraaie velden, zit hij regelmatig aan de waterkant te genieten van zijn favoriete hobby: vissen. Zelfs een beetje regen houdt Ton niet tegen. Trots laat hij zien hoe hij een stevige voorn uit het water haalt. "Zo doe je dat!" lacht hij.

Ton, afkomstig uit Wychen, is een ervaren sportvisser. Hij zit normaal gesproken twee keer per week aan de Maas, maar geniet nu volop van de vismogelijkheden op de camping. "Ik ben hier terechtgekomen via een kennis, en het bevalt me uitstekend. 's Ochtends een beetje vissen, 's middags fietsen - wat hier fantastisch kan - en 's avonds een kaartje leggen. We hebben hier allemaal een prachtige plek, en het restaurant is erg goed."

Wat Ton ook opvalt, is de vriendelijkheid en netheid van zijn medekampeerders. "De gemoedelijke sfeer op de camping is geweldig. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam, dat maakt het verblijf hier extra prettig. En natuurlijk verdienen Brigitte en Ronald ook een pluim. Maar ik denk dat ik genoeg reclame heb gemaakt, toch?" lacht hij. "Waar kan de factuur naartoe?"