We nemen je mee naar camping Tamaring in Ruurlo

Rob en Katinka van Camping Tamaring

Rob en Katinka de Weerdt zijn het gezicht van Charme Camping Tamaring in Ruurlo. Zij runnen al sinds 2007 deze kleinschalige camping voor natuurliefhebbers, senioren en gezinnen met jonge kinderen. Want op dit prachtig stukje Achterhoek (te midden in het coulisselandschap en omgeven door mooie dorpjes en eindeloze fietspaden) is er voor elk iets wils.

  • Wat is het leuke aan het beroep van campingeigenaar?

Als campingeigenaar maak je veel contact met mensen en dat maakt het werk zo leuk; “de ontmoeting met deze kampeerders, ze zien genieten bij hun kampeerplekje temidden van de natuur en de waardering die je er van terugkijkt, maakt het een heel bijzonder beroep!”

  • Hoe komt jullie camping aan deze naam?

De vorige eigenaren hebben de camping ‘Camping Tamaring’ genoemd. De naam is afgeleid van de namen van diens dochter en twee nichtjes die bijna tegelijk werden geboren.

  • Wat is jullie geheime favoriete plekje op de camping?

Als het even lukt, lopen Rob en Katinka door het Tamaringbosje. Ze hoeven dan alleen maar even naar de overkant te lopen en strijken dan neer op een bankje dat uitkijkt over het boerenland. “We zien daar graag de zon ondergaan en genieten even van de stilte van de dag.”

  • Als jullie camping een gerecht zou zijn, welke zou dat dan zijn?

Zonder enige twijfel vertelt Katinka lachend, “doe ons dan maar een oer Hollands gerecht met een lekker stukje sudder rundvlees, aardappelen en sperziebonen. Natuurlijk wel met zelfgemaakte appelmoes en aardappelen uit eigen tuin.”

  • Wat is/wordt DE gebeurtenis van 2019?

Het nieuwe kampeerseizoen staat voor Rob en Katinka in het teken van aandacht voor hun gasten. Ondanks heel veel drukte, blijven zij het belangrijk vinden dat hun gasten optimaal genieten van hun vakantie op de camping. Vele komen al voor de zoveelste keer, ook hen willen we iedere keer weer in de watten leggen.

  • Wat is jullie eigen kampeerdroom?

“Wij hebben ooit al eens een kampeerdroom mogen vervullen; door 3 maanden rond te trekken in Nieuw Zeeland met z’n tweetjes. Dit was zo’n geweldige ervaring, dat wij graag nog eens terug willen naar dit prachtige land aan de andere kant van de wereld, maar dan met onze twee kinderen erbij!”

 

 

 

 

Ga naar website »