‘We zitten altijd achter de computer, hier zijn we gelukkig’

Kadé, Lisanne en Mina

Op een van de campingvelden is een klein meisje in haar eentje aan het spelen. Het is Mina en ze is niet bang voor een beetje zand op haar kleding. ,,Mina vindt het heerlijk om in het zand te ravotten”, zegt moeder Lisanne, die van een afstandje goedkeurend toekijkt. De jongedame verkent intussen de grote houten hut op het veldje en zwaait ons van daaruit toe. ,,We hebben nog een kleintje, dat is Aaron”, zegt Lisanne. ,,Maar die is pas anderhalf en hij slaapt tussen de middag altijd een uurtje.”

Dat is niet alleen voor de kleine man een goed idee, blijkt uit het commentaar van vader Kadé. ,,Aaron is een ongeleid projectiel”, lacht hij. ,,Het is voor ons ook wel lekker als hij even slaapt. Dan hoeven we niet constant achter hem aan te lopen.”

Het kamperen zit Lisanne en Kadé in het bloed. Het is een welkome afwisseling van het drukke leven in de software- en designer business. ,,We zitten altijd achter de computer”, zegt Kadé, ,,maar we houden ontzettend van de bossen en het groen. Dat vinden we op De Eelerberg. Het is een prachtige camping met overzichtelijke plekken. We zijn erg gelukkig hier.”