‘Wij vinden voetballen, zwemmen en vissen veel leuker dan gamen’

Michael en Marion

Michael en Marion zitten met hun zoons Lucas en Floris voor de caravan. De jongens zien er een beetje uit als Hielke en Sietse uit de Kameleon. Ze zijn blond, allebei waterratten en ze houden van het avontuur op de camping. ,,Maar we zijn geen tweeling, hoor”, zegt Lucas. De jongens zijn even terug bij pa en ma omdat er een kleine lunch op het programma stond. Daarna gaan ze snel weer naar het zwemmeer, lekker ravotten op de waterstormbaan.

Michael en Marion zijn blij dat hun kinderen het op de Watermolen zo goed naar hun zin hebben. Zelf blijven ze vandaag lekker bij de caravan. ,,Ik lees mijn krantje op de IPad en Marion pakt een boek, genieten van de rust”, zegt Michael. ,,Laat de jongens maar lekker zwemmen”, zegt Marion. ,,Ik vind dat ook wel leuk, maar het water is me al snel te koud.” En Michael? ,,Ik ben geen zwemmer, ik blijf liever op de kant.”

Wat opvalt: Lucas en Floris hebben geen mobieltje voor zich liggen. ,,Wij gaan veel liever voetballen, zwemmen en vissen, dan dat we in de caravan gaan zitten gamen”, zegt Lucas. ,,Ik ga het liefste vissen”, vult Floris aan. ,,Ik heb een eigen hengel en in het vismeer zitten veel voorntjes.”

Over de accommodatie hebben Michael en Marion alleen maar goede berichten. ,,Alles is hier hartstikke goed geregeld. Dat hebben Ramona en André uitstekend voor elkaar.”