Tent huren Nederland

Wilt u een tent huren in Nederland? Kies dan voor de groene campings van KGC. Op onze website kunt u heel eenvoudig uw zoekcriteria invullen, waarna de geschikte campings voor u naar voren komen. Elke camping is uniek en heeft een mooie ligging in de natuur.

Karaktervolle Groene Campings

Onze Karaktervolle Groene Campings hebben een mooie ligging in de natuur en liggen vaak in het bos of bij een rivier. De meeste campings zijn kleinschalig opgezet, maar hebben daarentegen wel ruime plaatsen. De grootte van de terreinen varieert van ongeveer 40 tot 200 kampeerplaatsen. Kies dus zelf of uw voorkeur meer uitgaat naar de kleine of middelgrote campings. Elke camping is uniek, maar ze hebben wel allemaal een natuurlijke omgeving waar u kunt genieten van uw rust privacy.

De voordelen van KGC

Onze Karaktervolle Groene Campings staan bekend om de volgende voordelen:

  • Ouderwetse gastvrijheid
  • Prachtige omgeving
  • Rust en ruimte
  • Een natuurlijke ligging
  • Verschillende faciliteiten
  • Uitstekende en schone voorzieningen

Wanneer u een tent gaat huren in Nederland bij de campings van KGC, dan kunt u genieten van een natuurlijke ligging en prachtige omgeving. De sfeer op de campings is persoonlijk en informeel, wat zorgt voor een echt campinggevoel. Ook de ouderwetse gastvrijheid resulteert in een gezellige vakantie op de camping. Naast de gezelligheid kunt u er ook terecht voor rust, ruimte en privacy. De faciliteiten zijn tevens erg divers: van zwembaden en horecagelegenheden tot verwarmd sanitair, winkeltjes en de verhuur van fietsen.

Tent huren in Nederland?

Wilt u tijdens uw vakantie heerlijk genieten van de rust en natuur? Kies dan voor één van de campings van KGC. De campings liggen verspreid door heel Nederland, dus u heeft een ruime keuze uit verschillende mooie plekken. De sfeer op deze campings is gemoedelijk en u gaat zeker weten genieten van al het moois dat u om u heen ziet. U zult helemaal tot rust komen wanneer u gaat kamperen in een natuurlijke omgeving. Ervaar zelf de schoonheid van de natuur en bekijk onze campings.