Volg ons

Op deze nieuwspagina vind je alle recente updates en interessante verhalen van over onze KCG-campings. Je blijft hier op de hoogte van alles wat er gebeurt op onze campings én in de omgeving. Wil je geen enkel hoogtepunt missen? Volg ons dan op Facebook of Instagram. 

                  Facebook                                    Instagram

'Wij zijn verslingerd aan Camping de Berken'

'Wij zijn verslingerd aan Camping de Berken'

8 maart 2024 - Chris en Ine

Judith is met zoontje Duuk op bezoek bij haar ouders, Chris en Ine. Het stel heeft De Berken acht jaar geleden ontdekt en is eraan verslingerd geraakt. Zo’n mooie camping, met overal speeltuintjes voor de kinderen, dat was precies wat we zochten”, zegt Ine. ,,Duuk vindt het prachtig, met hem hoeven we echt niet ver weg te gaan.”

‘Als we in Spanje zijn, zien we de jongens op FaceTime’

‘Als we in Spanje zijn, zien we de jongens op FaceTime’

26 maart 2024 - Benny en Rita

Opa Benny en oma Rita zijn met hun kleinzoons Pim en Sem aan het voetballen. De heren laten er geen misverstand over bestaan voor welke club ze zijn: FC Twente en FC Barcelona. ,,Maar ze doen meer dan voetballen, hoor”, zegt Benny. ,,Ze tennissen ook graag en spelen vaak in de zwemplas. Pim vindt het best spannend om kikkers te vangen. Die zitten daar genoeg. Maar hij zet ze wel weer keurig terug, hoor.”

‘Even uitblazen, dat gaat hier best, vind je niet?’

‘Even uitblazen, dat gaat hier best, vind je niet?’

27 maart 2024 - Anja

Op camping Waalstrand klinkt het gezoem van een elektrisch apparaat. Het blijkt een kleine grasmaaier te zijn, met campinggast Anja aan de knoppen. ,,Wij hebben hier een seizoenplaats”, verduidelijkt ze waarom ze aan het werk is tijdens haar vakantie. ,,De eigenaar kan met de grote maaier niet goed in alle hoekjes komen. Nou, dan doen we het toch zelf, samen met de buren? Je moet elkaar een beetje helpen, tenslotte.”